The Red Army Choir @ Sala Polivalentă

Home $ Articole $ The Red Army Choir @ Sala Polivalentă

by | Sep 1, 2015 | Articole

Spectacolul Corului Armatei Rosii sub conducerea carismaticului dirijor, generalul Viktor Eliseev, care a cucerit milioane de spectatori din intreaga lume, va fi prezentat in 21 septembrie la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. Acesta face parte din turneul international ce a debutat cu mare succes in luna mai 2015, pe scenele din Istanbul si Ankara. Cel mai bun spectacol de muzică și dans din lume sustinut de celebrul ansamblu va ajunge pana la finalul acestui an si pe marile scene de spectacole din Ungaria, Franta, Belgia, Elvetia, Slovacia si Italia.

Un repertoriu muzical variat, de cea mai buna calitate, prezenta unui corp de balet fermecator, dansuri autentice fantastice, zeci de costume impresionante, carisma, talentul si pasiunea totala sunt doar cateva dintre ingredientele cu care si-au dobandit in timp o reputatie internationala de prestigiu. The Red Army Choir (Corul Armatei Rosii), cunoscut ca fiind un exponent de marca al excelentei in muzica este acceptat la nivel mondial pentru perfectiunea actului cultural-artistic.

Dupa ce au anuntat participarea invitatului special al serii, baritonul Florin Estefan, organizatorii au dezvaluit si numele celui de-al doilea invitat. Cunoscut pentru spectacolele sale vibrante, pentru trairea autentica si seducatoare a folclorului si cantecelor traditionale rusesti, muzicianul RADU CAPTARI va fi cu siguranta una dintre prezentele deosebit de placute spectatorilor ce vor savura acest spectacol complet.

Biletele pentru spectacolul The Red Army Choir de la Sala Polivalenta din Cluj –Napoca au fost puse in vanzare la preturi variabile in functie de categoria de loc, astfel:

VIP- 200 lei, cat.I – 160 lei, cat. II-100 lei, cat. III-75 lei, cat. IV -65 lei si cat.V – 45 lei.

Acestea pot fi achizitionate atat de la punctele de vanzare ale agentiei TUI Travel Center(Polus Mall, Str. Napoca 2-4, The OfficeBd. 21 Decembrie 1989, Nr 77), magazinele Germanos, reteaua Inmedio, Oficiile Postei Romane, de la agentia Teatrului National Cluj, reteaua magazinelor Diverta, precum si online, accesand: www.ticketnet.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.bilet.ro și www.biletmaster.ro.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!