Târgul de Turism Touristica @ Polus Center

Home $ Articole $ Târgul de Turism Touristica @ Polus Center

by | Sep 2, 2015 | Articole

Touristica este cel mai important eveniment de profil din afara capitalei reunind peste 60 de expozanți (agenţii de turism, hoteluri, reprezentanţe turistice, companii de transport, publicaţii de profil) la fiecare ediție, iar peste 10.000 de vizitatori vin în căutarea de vacanțe.

Evenimentul se desfășoară în două ediții pe an, una de vara și alta de iarnă oferind posibilitatea experţilor din domeniu, de a prezenta, promova şi a vinde cât mai multe vacanţe, într-un cadru informal și plăcut.

La cea de-a XIII-a ediție, ce va avea loc în 20-22 Noiembrie vor fi prezentate oferte de turism pentru vacanţa atât în România, cât şi în străinătate, dar şi destinaţii exotice, programe pentru turism de aventură, turism cultural şi de business, luna de miere, turism de tratament.

Vizitatorii sunt întâmpinaţi de profesionişti ai domeniului pentru a-şi alege destinaţia pentru vacanţă, tombole şi alte surprize.

În perioada târgului de turism se vor aplica reduceri de până la 35% (în funcție de operator) pentru rezervările pe loc!

Mai multe detalii pe site-ul oficial.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!