Câștigă o invitație dublă la Delahoya, cu acces în backstage

Home $ Articole $ Câștigă o invitație dublă la Delahoya, cu acces în backstage

by | Sep 7, 2015 | Articole

Primul și cel mai longeviv festival de muzică electronică din România, DELAHOYA, va avea loc în acest weekend la Cluj, pe Valea Gârbăului.

Ediția 2015 a festivalului Delahoya înseamnă 24 de ore de muzică, două scene și zeci de artiști. Festivalul începe în 12 septembrie la prânz (ora 12) și se va încheia în 13 septembrie, la aceeași oră.
Detalii despre eveniment găsiți aici, iar un interviu cu echipa puteți citi aici.

Line-up:
NOISIA / JAMES ZABIELA / WORAKLS live / The Model / Dj Shiver / Yelllow (live) / Temple Invisible (live) / Otherside (live) / Missile / Horace Dan D. / Blanilla / Dubase / Addo / Just D’light / Mc Daxta / NDJ / ABC / IV-IN / Alex Chronic / Roberth / Detour / ZO / Panda

Biletele presale se pot cumpara pana in 7 septembrie de la Booha Bar (str. Piezisa, nr 19), etaj 2 sau de pe biletmaster.ro la pretul de 30 lei. După 7 septembrie, biletele vor costa 50 lei.

#Concurs: Punem la bătaie o invitație dublă cu acces în backstage! Pentru a intra in concurs, trebuie să postezi următorul text pe wall-ul tău de facebook: “#ClujLife mă duce în backstage la #Delahoya >> http://cjl.ro/KST” și să revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Vom alege un singur câștigător, pe care îl vom anunța vineri (11 sept).

Update: Felicitări, Anna Lavinia Flutur!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!