Concerte

Concert Jose Carreras @ Sala Polivalentă

Celebrul tenor va sustine acest grandios concert in cadrul turneului mondial – „A LIFE IN MUSIC”. José Carreras le va oferi clujenilor un concert din care nu vor lipsi celebrele melodii ale perioadei „Belle Époque“ dar nici celebrele sale arii de opera, opereta si musicaluri. Concertul se va numi „The Very Best Of Jose Carreras” si ii va incanta pe fani cu cunoscutele piese „La Donna e Mobile”, „Nessun Dorma” si multe, multe altele! Denumit de criticii de gen ca fiind tenorul cu cea mai frumoasa voce a zilelor noastre, José Carreras a dovedit lumii intregi ca nu este doar un mare artist, ci si un filantrop. Dupa ce in 1988 a castigat lupta cu leucemia si a infiintat „Fundatia Internationala José Carreras pentru lupta impotriva leucemiei”, Jose Carreras a reusit sa se implice activ pentru strangerea fondurilor necesare oamenilor diagnosticati cu leucemie si sa doneze fundatiei sume importante din onorariile concertelor sustinute de el, dar si din vanzarile de CD-uri.

Bilete: 500 lei (categoria VIP), 350 lei (categoria 1), 300 lei (categoria 2), 250 lei (categoria 3), 200 lei (categoria 4), 150 lei (categoria 5).

ClujLife - Te scoate din casă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.