Deschiderea stagiunii 2015-2016 @ Filarmonica de stat Transilvania

Home $ Articole $ Deschiderea stagiunii 2015-2016 @ Filarmonica de stat Transilvania

by | Sep 10, 2015 | Articole

Un concert simfonic in memoriam Halmos György deschide stagiunea Filarmonicii de stat Transilvania. Orchestra va fi dirijată de Vladimir Lungu, iar pe scena Colegiului Academic va urca și pianistul Sorin Petrescu, pentru a interpreta Concertul nr. 3 pentru pian, de Beethoven. Celelalte lucrări ce vor fi interpretate în primul concert din stagiune sunt Uvertura la opera “Forța destinului”, de Verdi și Simfonia a 5-a, de Beethoven.
Program
Giuseppe Verdi – Uvertura la opera Forţa destinului
Ludwig van Beethoven – Concertul nr. 3 pentru pian
Ludwig van Beethoven – Simfonia a 5-a

Bilete: 
20 lei preţ întreg / concert
10 lei preţ redus (elevi, studenţi şi pensionari) / concert
Programul Agenţiei de Bilete a Filarmonicii (Piaţa Lucian Blaga nr. 1-3, la parter în incinta Casei de Cultură a Studenţilor, Tel. 0264 43 00 60 este următorul: Luni & Miercuri 10 – 16, Marţi & Joi 12 – 18, Vineri 10 -14. Se pot achiziţiona bilete şi cu o oră înainte de începerea concertului, direct de la locaţia acestuia, în limita locurilor disponibile. În ziua concertului, Agenţia de bilete este deschisă în intervalul 10-14!

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dublă pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/r9X” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Update: invitația a fost câștigată de către Amihaiesi Alexandra.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!