Manowar concertează pentru prima dată la Cluj-Napoca

Home $ Articole $ Manowar concertează pentru prima dată la Cluj-Napoca

by | Sep 10, 2015 | Articole

Update: evenimentul a fost anulat.

Manowar, celebra formație de heavy-metal din Statele Unite ale Americii va concerta la Cluj-Napoca!

Concertul a fost confirmat pe site-ul trupei pentru data de 19 februarie 2016.
Biletele pentru acces general: 175 RON

Concertul marchează întoarcerea trupei în Romania, dar și primul concert la Cluj.

“The Army of Romanian Manowarriors is growing!” said Joey DeMaio. “It is no secret that Romanian Manowarriors are the most powerful fans in Romania. Anyone who has seen them knows it’s a fact; And for the first time ever we’ll be performing in Transylvania! I’ve personally been to Transylvania many times and I have also been to Cluj several times. You can be sure these shows are going to be very special. Not only for the Manowarriors but for us as well.”

Manowar a înființată în anul 1980 în Auburn, New York, cunoscută pentru versurile „tipice” pentru genul heavy metal cu tente de fantezie, în particular tratând teme de tipul sabie și piatra filozofală sau subiecte mitologice, în special cele din mitologia nordică.
Formatia Manowar este foarte cunoscută pentrul sunetul foarte puternic din timpul concertelor. În 1984 trupa a fost inclusă în Guinness Book of World Records pentru cea mai zgomotoasă prestație de pe scenele muzicale, un record pe care ei înșiși l-au doborât de două ori. Manowar deține de asemenea recordul pentru cel mai lung concert de muzică heavy metal, după ce au concertat 5 ore și 1 minut în Bulgaria în 2008.[1] De asemenea ei sunt cunoscuți pentru sloganul lor ”Moarte metalului fals” (engleză Death to false metal).
Deși formația nu a avut niciodată un succes comercial de tip mainstream în Statele Unite, are însă un număr de fani dedicați (denumiți de trupă „Manowarriors” sau „Immortals”). În schimb, formația este foarte bine cunoscută în Europa și America de Sud.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!