“Ghidul unui cuplu ocupat” de Kathy Peel @ Bookstory

Home $ Cultural $ Carte $ “Ghidul unui cuplu ocupat” de Kathy Peel @ Bookstory

by | Sep 14, 2015 | Carte

Lansare  “Ghidul unui cuplu ocupat” de Kathy Peel @ Bookstory

Curtea Veche Publishing și Librăria Independentă Bookstory lansează luni volumul „Ghidul unui cuplu ocupat. Cum să împărtășiți și munca, și bucuria” de Kathy Peel, cu sfaturi pentru bărbați de Bill Peel. În cadrul lansării vor lua cuvântul doamna Mirela Pop, psihoterapeut, și doamna Ștefania Miclea, psiholog, care vor vorbi despre cum poate face față un cuplu modern provocărilor de zi cu zi, într-o lume din ce în ce mai agitată.

Intrarea este liberă.

Supranumită „America’s Family Manager” de către media și de către milioane de mame, Kathy Peel este autoarea a 21 de cărți, vândute în peste 2 milioane de exemplare. De asemenea, scrie regulat în mai multe publicații, inclusiv din mediul social. Compania fondată și condusă de ea, Family Manager, inițiază femei din întreaga lume în arta subtilă și solicitantă a managementului familiei.

Familia este un loc sigur unde putem să învățăm adevăruri dure. Este un tărâm sacru pentru formarea personală și transmiterea valorilor, obiceiurilor și tradițiilor. Ne modelează viața interioară și cetățenia. Familia ne furnizează primele capitole din povestea vieții noastre, ne ajută să ne definim rolurile și ne pregătește să scriem restul poveștii” – Kathy Peel.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!