Weekend aniversar w/ Dub Pistols Sound System @ Boiler Club

Home $ Party $ Weekend aniversar w/ Dub Pistols Sound System @ Boiler Club

by | Sep 17, 2015 | Party

Weekend aniversar w/ Dub Pistols Sound System

Boiler aniversează 5 ani de la deschidere, tocmai de acceea sărbătoreste cu un weekend muzical special. Clubul înseamnă legende și evenimente memorabile, iar asta se va confirma din nou în weekendul 2-3 octombrie.

Barry Ashworth, liderul și principala forță motrice a legendarei trupe britanice Dub Pistols, și-a petrecut cea mai bună parte din ultimul deceniu în prim-planul culturii muzicale futuriste, oferind seturi care i-au sfidat în mod constant clasificarea pe un anumit gen muzical și care au uimit mii de oameni din toate țările și de la toate festivalurile cunoscute de către om (Glastonbury, Bestival, Camp Bestival, Beatherder, Creamfields, Boomtown, Guilfest, Electric Picnic etc).

Pe lângă proiectul de suflet, trupa Dub Pistols, Barry mai călătorește și în formula Dub Pistols Sound System alături de Seanie T. Acesta este un adevărat veteran al scenei de muzică britanică, cu o discografie impresionantă, având unele dintre cele mai importante lansări din istoria hip-hopului britanic. ”Rupe” în mod constant melodii prin colaborări cu Roots Manuva, Blak Twang, Rodney P și Estelle, iar stilul lui vocal de Hip-Hop Dancehall i-a adus faima internațională și respectul breslei.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!