Cluburi, Party

Weekend aniversar w/ Dub Pistols Sound System @ Boiler Club

Weekend aniversar w/ Dub Pistols Sound System

Boiler aniversează 5 ani de la deschidere, tocmai de acceea sărbătoreste cu un weekend muzical special. Clubul înseamnă legende și evenimente memorabile, iar asta se va confirma din nou în weekendul 2-3 octombrie.

Barry Ashworth, liderul și principala forță motrice a legendarei trupe britanice Dub Pistols, și-a petrecut cea mai bună parte din ultimul deceniu în prim-planul culturii muzicale futuriste, oferind seturi care i-au sfidat în mod constant clasificarea pe un anumit gen muzical și care au uimit mii de oameni din toate țările și de la toate festivalurile cunoscute de către om (Glastonbury, Bestival, Camp Bestival, Beatherder, Creamfields, Boomtown, Guilfest, Electric Picnic etc).

Pe lângă proiectul de suflet, trupa Dub Pistols, Barry mai călătorește și în formula Dub Pistols Sound System alături de Seanie T. Acesta este un adevărat veteran al scenei de muzică britanică, cu o discografie impresionantă, având unele dintre cele mai importante lansări din istoria hip-hopului britanic. ”Rupe” în mod constant melodii prin colaborări cu Roots Manuva, Blak Twang, Rodney P și Estelle, iar stilul lui vocal de Hip-Hop Dancehall i-a adus faima internațională și respectul breslei.

ClujLife - Te scoate din casă

Instagram

Ultimele articole

Librării #cool în Cluj

Cu siguranță nu puține au fost momentele în care te-ai oprit din plimbarea de seară pentru a admira vitrina unei librării, tot timpul dichisită cu multe titluri misterioase care așteaptă …

Evenimente viitoare

Wed 26

Maria – Regina Tuturor

1 January, 1970, 12:00 am - 28 June, 2019, 9:30 pm
Wed 26

Napoca Swing Festival 2019

21 June, 12:00 pm - 23 August, 11:00 pm
Wed 26

Expoziţia Absolvenţilor UAD 2019

22 June, 6:00 pm - 30 June, 6:00 pm
Wed 26

Women of Cluj

24 June, 4:00 pm - 1 July, 6:00 pm
Wed 26

Tom Jones live la Cluj-Napoca

26 June, 6:00 pm - 11:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.