Alternarena vol. 2 @ Cluj Arena

Home $ Articole $ Alternarena vol. 2 @ Cluj Arena

by | Sep 24, 2015 | Articole

Update:

Salutare,
Cu mare părere de rău vă anunțăm că, din motive ce nu țin in niciun fel de artisti, suntem nevoiți să amânăm concertul din 17 octombrie, in cadrul caruia trebuiau sa concerteze formatiile Urma si Theory of Mind.
Menționăm că niciuna dintre trupele de mai sus nu are vreo legătură cu anularea acestui eveniment, problemele apărând la nivelul spațiului unde trebuia să aibă loc evenimentul, unde din cauza solului pe care este construita locatia se vor face in urmatoarele zile lucrari de consolidare, acest lucru facand incerta disponibilitatea locatiei la data evenimentului.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Alternarena vol. 2

Pregătim a doua ediție a arenei muzicale, o nouă gamă a aceluiași portativ, un volum nou ce dorește să creeze o experiență alternativă, diferită de cea creată anterior.
Ne punem zâmbetul pe față, închidem ochii să ne lăsăm duși de muzică.

Îi vom vedea în arenă pe: Urma | Theory of Mind | Opening act: TBA

Bilete online:  25 lei pana la data de 30 Septembrie inclusiv (biletmaster.ro), 35 de lei din 1 Octombrie
La intrare:  25 de lei pentru elevi si studenti(este necesara prezentarea carnetului vizat la zi), 35 de lei bilet intreg.

Accesul persoanelor sub 18 ani este permisa doar insotite de o persoana majora.

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/FsA” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!