Sonja Moonear / K!D Chriss / RQZ @ Club Midi - Evenimente din Cluj Napoca
Cluburi, Party

Sonja Moonear / K!D Chriss / RQZ @ Club Midi

Sonja Moonear / K!D Chriss / RQZ

Entrance: 20 RON < 00:00 > 30 RON

Sonja Moonear
Talentul artistei și experienșa sa se combină elegant cu o versatilitate și o tehnică perfectă. Prin prezenșa sa la cele mai renumite festivaluri din lume, des fiind întâlnită alături de Ricardo Villalobos, Sonja dovedește că este una dintre cele mai solicitate artiste ale momentului. În spatele său stau două label-uri de succes, Perlon și Ruta5, o alta confirmare a ascensiunii pe scena muzicii electronice internașionale.

K!D Chriss
Creativitatea este libertatea din spatele unei idei, continuată prin pasiune și dedicare, rezultând o carieră de peste 10 ani și fondarea proiectelor Midi, Mioritmic și S*NOVA, ce au pus Clujul pe harta muzicii electronice internașionale. Cu o seriozitate meticuloasă, K!D Chriss continuă să ofere oricărei petreceri o experienșă vibrantă și intensă, des întâlnindu-l alături de artiști emblematici ai muzicii techno.

RQZ este recunoscut pentru prestașiile sale originale de la Club Midi, frecvent activ pe scena locală cât și în calitate de producător, în studio.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/zOb” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.