Cafenele, Teatru

TiMAF – Jurnalul lui Adam și al Evei @ La Cizmărie

TiMAF – Jurnalul lui Adam și al Evei, cu Dana Rogoz

Spectacolul de teatru „Jurnalul lui Adam și al Evei”, ajunge, în premieră, la Cluj-Napoca, în cadrul TiMAF. Pentru că ne dorim să aducem evenimentele culturale cât mai aproape de tine, piesa „Jurnalul lui Adam și al Evei”, pe lângă aprecierile și recenziile pozitive, reprezintă și un nou concept de teatru – Teatru de Cafea. Te așteptă un eveniment special, în cadrul căruia spectatorii participă direct la actul artistic, în timp ce se pot bucura de compania prietenilor la un „pahar de vorbă”.

O mână de artişti tineri, regizorul Eugent Gyemant şi actorii Dana Rogoz şi Dan Rădulescu, alături de colaboratorii lor, au construit un spectacol de teatru unic și plin de înțelesuri.

„Jurnalul lui Adam si al Evei” este un spectacol simplu, “care te face sa reflectezi sincer despre lucruri elementare care ne privesc pe toți. Odată cu niște animalute numite Adam si Eva, spectatorii redescoperă lucruri banale, lucruri cunoscute, lucruri cotidiene, cu ochii celor care au dat nume acestor lucruri. Poate acesta ar trebui sa fie sensul oricărui act artistic, să își schimbe puțin perspectiva”, spune regizorul Eugen Gyemant.

Preț bilet: 15 lei. || Bilete în avans pe biletmaster.ro

ClujLife - Te scoate din casă

Instagram

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Sat 25

Muzeul Păpușilor. Personajele Commediei dell’Arte

9 May, 12:00 am - 26 May, 12:00 am
Sat 25

Expoziție Elena Ilash / Flora Sopa

16 May, 12:00 am - 28 May, 12:00 am
Sat 25

Interferenţe. Hedda Bach şi Szervátiusz István

21 May, 10:00 am - 2 June, 7:00 pm
Sat 25

Muzeul Fotografiilor Nefăcute | #1

23 May, 7:00 pm - 26 May, 8:00 pm
Sat 25

Art Muse (Soup Can) Exhibition

24 May, 6:00 pm - 27 May, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.