TiMAF – Jurnalul lui Adam și al Evei @ La Cizmărie

Home $ Articole $ TiMAF – Jurnalul lui Adam și al Evei @ La Cizmărie

by | Sep 27, 2015 | Articole

TiMAF – Jurnalul lui Adam și al Evei, cu Dana Rogoz

Spectacolul de teatru „Jurnalul lui Adam și al Evei”, ajunge, în premieră, la Cluj-Napoca, în cadrul TiMAF. Pentru că ne dorim să aducem evenimentele culturale cât mai aproape de tine, piesa „Jurnalul lui Adam și al Evei”, pe lângă aprecierile și recenziile pozitive, reprezintă și un nou concept de teatru – Teatru de Cafea. Te așteptă un eveniment special, în cadrul căruia spectatorii participă direct la actul artistic, în timp ce se pot bucura de compania prietenilor la un „pahar de vorbă”.

O mână de artişti tineri, regizorul Eugent Gyemant şi actorii Dana Rogoz şi Dan Rădulescu, alături de colaboratorii lor, au construit un spectacol de teatru unic și plin de înțelesuri.

„Jurnalul lui Adam si al Evei” este un spectacol simplu, “care te face sa reflectezi sincer despre lucruri elementare care ne privesc pe toți. Odată cu niște animalute numite Adam si Eva, spectatorii redescoperă lucruri banale, lucruri cunoscute, lucruri cotidiene, cu ochii celor care au dat nume acestor lucruri. Poate acesta ar trebui sa fie sensul oricărui act artistic, să își schimbe puțin perspectiva”, spune regizorul Eugen Gyemant.

Preț bilet: 15 lei. || Bilete în avans pe biletmaster.ro

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!