Cluj Sales Conference @ Golden Tulip

Home $ Articole $ Cluj Sales Conference @ Golden Tulip

by | Sep 29, 2015 | Articole

Cluj Sales Conference

Cea de-a doua ediţie a Conferinţei de vânzări Cluj Sales,  este structurată ca un masterclass, în cadrul căruia, invitatul special, David Farley (UK) va vorbi despre Negotiation Skills. Acest workshop îşi propune să echipeze participanţii cu încredere şi cu aptitudinile necesare pentru succesul negocierilor şi pentru atingerea scopurilor prestabilite. Printre subiectele puse în discuţie pe 12 noiembrie se numara şi: Success Factor,  Preparing for an Outcome,  Taking Control in an Negotiation, The Importance of Value, Trading Variables,  Buyer Handling Tactics, Reaching an Agreement , Negotiating on Price.

Participanţii la eveniment vor învăţa cum să obţină o creştere reală a vânzărilor, care sunt factorii ce vor influenţa piaţa, precum şi cum să soluţioneze  problemele cu care se confruntă în procesele de vânzare.

David Farley (UK), managing director la Voyage Development Solutions, este specialist în vânzări, leadership, management, coaching şi consultanţă. David este pasionat şi dedicat dezvoltării oamenilor cu care lucrează. Scopul lui este acela de a oferi sfaturi eficiente care duc la perfomanţa şi la rezultate vizibile, motiv pentru care oferă sfaturi practice şi feedback constructiv. El a colaborat de-a lungul timpului cu companii precum Insureme-on-line, eGain, Micro Focus, Ricoh, Molecular Devices si multe altele.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!