Interviu: Cum se prezinta noul sezon de petreceri la Club NOA

Home $ Articole $ Recomandări $ Interviu: Cum se prezinta noul sezon de petreceri la Club NOA

by | Sep 30, 2015 | Recomandări

Majoritatea cluburilor din Cluj se redeschid in perioada septembrie-octombrie, odata cu revenirea studentilor. Fiecare sezon aduce noi surprize, idei, concepte de petreceri, imbunatatiri s.a.m.d.
Desi clubul NOA este relativ nou pe piata locala, urmand ca in aceasta iarna sa aniverseze un an, este la fel de cunoscut ca oricare alt club cu traditie din Cluj. Odata cu redeschiderea clubului pentru noul sezon, am vrut sa aflam mai multe despre ce pregateste echipa NOA, care va fi programul saptamanal de petreceri si cum se prezinta aplicatia recent lansata pe iOS & Android.

Hint: Cei care nu au fost inca la NOA, pot incerca un tur virtual.
Iar cei care au fost deja, vor fi surprinsi de noile preturi din meniu. Mai mici 🙂

noa
Dupa o binemeritata pauza pe timpul verii, Club NOA se redeschide si anunta startul unui nou capitol.
Inca din primavara se vehicula prin presa locala faptul ca NOA se va inchide. Anuntarea noului sezon este o confirmare clara ca zvonurile nu au fost deloc adevarate. Totusi, cum ati reusit sa raspundeti unor astfel de barfe?
Prioritatile noastre sunt altele, dorim sa pastram standardele la nivel ridicat si sa le imbunatatim continuu. In consecinta, nu am fost afectati si nici nu am incercat sa rapundem la astfel de zvonuri.

Pe scurt, cum se prezinta clubul pentru noul sezon de toamna-iarna? Au fost facute modificari pe parcursul verii?
In scurta vacanta de vara ne-am pregatit pentru sezonul 2015-2016. S-au facut cateva modificari, insa doar din punct de vedere tehnic, ca raspuns la feedback-urile primite. Acestea se vor regasi in confortul pe care oaspetii nostri il vor simti inca de la intrare.

Din ce am inteles, programul pe zile va fi schimbat si vor fi aduse imbunatatiri. Ce schimbari se aduc in program si care vor fi tematicile serilor de petreceri?
Asa este, s-a modificat putin programul, insa nu semnificativ. Luni va fi o seara dedicata studentilor si nu numai. Vom pune accentul pe buna dispozitie si atmosfera “college”, perfecta pentru studenti dar si pentru restul oaspetilor care vor putea peterece ca in studentie.
Weekendul este definit de Friday Fantasy si Angel’s Seduction.
Am pregatit o lista de artisti care va fi completata de seri tematice astfel incat fiecare sa se regaseasca in peterecerile N.O.A.

Conceptul de “Retro Party” este cunoscut in tot orasul, fiind prezent in mai multe cluburi, insa voi ati avut curajul sa mergeti mai departe si sa aduceti chiar si artisti internationali. Dr. Alban, C-Block, Fun Factory sau Nana sunt doar cateva nume din sezonul trecut. Vor fi anuntati alti artisti internationali pentru noul sezon?

Conceptul Retro este relativ, se schimba odata cu generatiile, prin urmare suntem pregatiti sa tinem pasul si vom avea cateva surprize, la fel ca si sezonul trecut. Elemente din “Retro party” se vor regasi atat in serile de luni cat si in cele de vineri.

In decembrie sarbatoriti un an. Ati stabilit deja detaliile pentru prima aniversare? Ne puteti da cateva detalii in avans?
Evident! Este un eveniment important atat pentru noi cat si pentru oaspeti, de aceea am pregatit o petrecere incendiara. Mai multe detalii veti afla pe parcurs.

Pentru un club de aceasta marime, este necesar un staff destul de mare. Cat de mare este echipa NOA si cat e de greu este de coordonat totul?
Intr-adevar este o echipa numeroasa, completata de profesionisti care se inspira unul pe celalat. Pentru noi munca in echipa este mai mult decat un slogan, atitudinea pozitiva ne motiveaza zambetul oricand si oriunde, iar pasiunea ne ghideaza in cariere. Cu disciplina si organizare, nu este deloc greu sa coordonezi o astfel de echipa.

Aveti o prezenta activa pe retelele de socializare, activati constant pe facebook, twitter, instagram si chiar vimeo, iar mai nou ati lansat si propria aplicatie. Cui se adreseaza ea si ce caracteristici prezinta?
Aplicatia se adreseaza tuturor, mai ales celor care sunt mereu online, care vor sa fie in permanenta informati cu ceea ce se intampla in clubul lor preferat si a fost creata tocmai pentru a fi mai aproape de ei. Așadar aplicatia pune la dispozitie informatii depre programul NOA, meniu, faciliteaza comunicarea (platforma de chat), rezervari online si nu in ultimul rand programe de fidelizare.

Pe langa informatiile prezentate despre urmatoarele evenimente si modalitatile de rezervare a unei mese, care sunt feature-urile pentru care as vrea sa-mi instalez aplicatia?
Dupa cum am precizat anterior, aplicatia a fost gandita pentru a fi mai aproape de voi. Nu ramane decat sa o descarcati si sa va bucurati de surpirzele pe care vi le-am pregatit 🙂
Aplicatia este disponibila atat pe iOS cat si pe Android.

Ce se anunta pentru primul weekend din acest sezon? Care va fi highlight-ul deschiderii?
Pentru ca ne dorim sa fim cat mai aproape de oaspetii nostrii, in acest sezon am pregatit o serie petreceri de neuitat! << Suna a cliseu, insa va veti convinge ca nu e 🙂 >>
Incepem vineri – 2 Octombrie. Special guest va fi DJ Sebastien: “his music – guided by emotions, yet underlined with technical excellence”. Este cunoscut pentru atmosfera incendiara si emotiile pe care le transmite prin muzica sa. Sustinut de ARMADA MUSIC a lansat cel mai nou single “High on You” , care a atras sute de mii de fani.
Sambata ne vom lasa cu totii sedusi de ingerii N.O.A., care impreuna cu Luciano Sultan au pregatit un show de exceptie.
Suntem nerăbdători să sărbătorim împreună: momentele speciale, aniversările, petreceriile de burlacie și nu numai! Be part of our secret!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!