5 localuri din Cluj de unde poți munci în vremea prâzului - Evenimente din Cluj Napoca
Recomandări

5 localuri din Cluj de unde poți munci în vremea prâzului

Unul dintre cele mai importante aspecte de când am ajuns în Cluj și am început să pun accent pe partea profesională se rezumă la… eu de unde lucrez azi?! Poate părea ceva neimportant, însă, de multe ori, o masă unde îți pui ceașca de cafea și agenda nu sunt suficiente…
Uite câteva locuri care s-ar putea să ți se potrivească, dacă ești în căutarea unui birou to go:

1. Corso Cafe & Bistro – este locul perfect dacă vrei să iei prânzul, în timp ce trimiți mail-urile ce pun la punct întâlnirea de săptămâna viitoare. Iar o cafea bună sigur nu strică în timp ce pui la punct detaliile, nu? În plus, de la fereastră, Biserica Catolică se încadrează armonios în cadre bune pentru Instagram. Foarte lăudate pe Foursquare sunt cafeaua, caffe latte-ul cu lavandă, micul dejun și lista cu vinuri. Limonadă de rubarbă cu vanilie 12 lei, Corso-Burger 21 de lei.

Adresă: Piața Unirii, nr. 15

2. Casa TIFF – cred că-i unul dintre cele mai ambientale localuri din oraș. Tematica cinematografică te propulsează în alte realități, dar totuși, gustul preparatelor te îmbie să savurezi fiecare minut al realității petrecut acolo. Un review de Foursquare spune exact prin ce se diferențiază locul: camera din spate te face să te simți ca în living room-ul tău de acasă. Deschis până la 02:00. Quesadilla 10 lei, salată cu creveți 20 de lei, paste 19 lei.

Wi-Fi: filmesivoiebună | Adresă: Str. Universității, nr. 6

3. La Cizmărie proiectele de la facultate își găsesc, deseori, forma finală aici. Atmosfera relaxantă și licoarea fericirii studentului – a se citi “cafeaua” – ajută la definirea unor task-uri care sigur te macină de zile întregi. Tips-urile spun că servirea e grozavă, cocktailurile și muzica la fel, iar evenimentele la care pot fi încercate sunt multe. Deschis până la 01:00-02:00. Cafeaua, ceaiurile (încercați-le pe toate!) pornesc de la 4,7 lei, un cocktail 11-13 lei.

Wi-Fi: papucinoi | Adresă: Str. Samuil Micu, nr. 6

4. Charlieaproape de centrul orașului, pe pietonala din Piața Muzeului, o să găsești unul dintre cele mai exclusiviste baruri din oraș. Poate te îngrijorezi că nu poți lucra la proiectul propus din cauza aglomerației, însă în miezul zilei nu trebuie să îți faci griji. Condițiile de servire sunt excelente, iar timpul de așteptare este minim. Designer-ul, același cu cel de la Toulouse are munca tare apreciată pe Tripadvisor, la fel ca și whiskey-ul din meniu, care trebuie încercat. Deschis până la 02:00, prețurile sunt puțin mai mari decât în restul locurilor, dar merită întreaga experiență.

Wi-Fi: goldrush | Adresă: Piața Muzeului, nr. 3

5. Toulouse Cafe & Braserie –  dacă încă nu ai un birou disponibil pentru întâlniri, cu siguranță aici trebuie să vii. Prânzul este unul dintre cele mai bine servite cu vedere spre Unirii, iar limonada sau ceaiul pot fi, în funcție de anotimp, exact așa cum îți dorești! Personalul sigur îți va asculta preferințele. Lava Cake, Zucchini Carbonara și burgerii sunt must try. Deschis până la 04:00, prețurile sunt acceptabile pentru zona centrală, mâncarea pornind de la 15-17 lei.

Wi-Fi: Toulouse | Adresă: Piața Unirii, nr. 12

Voi în ce alte locuri preferați să munciți ziua cu laptopul în brațe, între o cafea savuroasă și un prânz bun?

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.