Cvartetul Arcadia @ Colegiul Academic

Home $ Articole $ Cvartetul Arcadia @ Colegiul Academic

by | Oct 2, 2015 | Articole

Cvartetul Arcadia – serale camerale TMC 2015

Cvartetul Arcadia este una dintre mândriile Clujului, foarte apreciat fiind şi pe plan internaţional. Patru tineri, membri ai Orchestrei Filarmonicii, au format în 2006 cvartetul amintit, când erau încă studenţi ai Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, la clasa de muzică de cameră a profesorului Nicuşor Silaghi, membru al reputatului Cvartet Transilvan.

Recent, au câştigat Premiul I la prestigiosul concurs Wigmore Hall London International String Quartet Competition 2012, Premiul Fundaţiei Esterházy, Premiul „Beethoven” şi Premiul I la Concursul Internaţional de Muzică de Cameră de la Osaka, 2014.

BILETE: 20 lei preţ întreg/concert & 10 lei preţ redus (elevi, studenţi şi pensionari)/concert. În sala de concert se intră doar pe bază de bilet/invitaţie/legitimaţie de presă, cu loc! Locurile se obţin de la Agenţia de Bilete a Filarmonicii de Stat „Transilvania”, Piaţa Lucian Blaga nr. 1-3 (la parter, în incinta Casei de Cultură a Studenţilor). Se pot achizitiona bilete si cu o ora înainte de începerea concertului, direct de la locatia acestuia, în limita locurilor disponibile.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!