Concursuri, Stiri

Se dă startul unei noi ediții Vreau să Cânt!

În data de 1 octombrie, Musicomania dă startul celei de-a 5-a ediţii a campaniei “Vreau să Cânt!”.  Organizată pentru al cincilea an consecutiv, campania a devenit în scurt timp un eveniment foarte aşteptat de tinerii clujeni. Aceasta a fost concepută cu scopul de a le oferi o șansă tinerilor muzicieni care doresc să se facă remarcați în plan muzical și de a susține, înainte de toate, pasiunea pentru muzica adevărată.

Cei care vor spune DA! provocării, trebuie să se înscrie online, trimițând un email la adresa [email protected] Acesta trebuie să conțină: numele, o fotografie, adresa de email și numărul de telefon, dar și câteva cuvinte despre ceea ce îl recomandă ca artist și piesa aleasă pentru concurs. Programarea participanțiilor la studio se face numai de către Bigtime Production. Concurenții vor fi contactați prin email sau telefon.

Marele premiu oferit de Bigtime Production celui desemnat câștigător la finalul concursului constă  într-o piesă nou nouță, compusă special pentru el, pe care artistul va avea ocazia să o lanseze la unul dintre evenimentele organizate ulterior de către Bigtime Production. De asemenea, cele mai bune voci înscrise în competiție, vor avea șansa de a concerta în cadrul evenimentelor: Maratonul Internațional Cluj Napoca, Seri de Vară Clujene, Zile de Cluj, Târgul de Crăciun …ș.a.

Programul de desfășurare a campaniei este următorul:
01 octombrie  – 8  noiembrie  – înscrieri
9 – 27 noiembrie  – înregistrări, producție și ridicarea materialelor pe site
1  – 9  decembrie  – votare
12 decembrie – semifinala, la Shto College Bar, de la ora 19:00
19 decembrie – finala, la Shto College Bar, de la ora 19:00

Campania se desfăşoară în localitatea Cluj-Napoca, în perioada 1 octombrie  – 19 decembrie 2015. La campania „Vreau să cânt!” pot participa toate persoanele fizice, cetățeni români sau străini, cu vârsta cuprinsă între 12 – 60 ani. Pentru mai multe detalii accesați www.musicromania.ro.

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Non-stop în Cluj

Pe timpul zilei lucrurile sunt destul de clare prin Cluj – știm ce evenimente sunt prin oraș, ce mai e nou, cum e printr-un loc sau altul și care e …

Evenimente viitoare

Wed 16

Seafood & Bubbles

16 January, 12:00 pm - 11:00 pm
Wed 16

Social beats #4

16 January, 6:00 pm - 9:00 pm
Wed 16

Tips&Tricks Sesiune

16 January, 6:00 pm - 8:00 pm
Wed 16

Don Quijote – Ludwig Minkus

16 January, 6:30 pm - 9:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC