Expoziție Someș Expus @ Cărturești

by | Oct 10, 2015 | Expozitii

Expoziție Someș Expus

În continuarea demersului de animare și valorizare a Someșului din Cluj, Someș Delivery (proiect inițiat de Cărturești, Ordinul Arhitecților din România și Asociația miniMASS) a lansat un concurs de fotografie dedicat râului. Intenția era de a documenta diversitatea zonelor străbătute de Someș în parcursul său urban, frumusețea sau, dimpotrivă, imaginea dezolantă a acestuia, amenajarea versus sălbăticia lui, provocările și rezolvările relației râu-oraș, diversele moduri de relaționare a clujenilor cu apa, arhitectura adiacentă malurilor, atmosfera diverselor zone sau momente ale zilei.

Din 65 de lucrări înscrise în concurs juriul alcătuit din Andreea Câmpean, Dorel Găină, Mihaela Miron, Vlad Sulea și Dan Burzo a selectat 18 fotografii, care vor face obiectul unei expoziții găzduite în perioada 15 octombrie – 26 noiembrie 2015 de librăria Cărturești din Iulius Mall Cluj.

Atunci veți afla (și vor afla și ei) cine sunt câștigătorii locurilor 1,2 și 3. Premiile care le sunt rezervate constă în cărți, accesorii Street Delivery, abonamente la aplicația Moqups, expunere timp de o lună în Parcul Central (locurile 1 și 2) și printare în 300 de exemplare care vor fi distribuite gratuit prietenilor proiectului Someș Delivery (locul 1).

Evenimente viitoare

Wed 03

Cluj-Napoca: Space In The City

6 February, 10:00 am - 30 April, 8:00 pm
Wed 03

Expoziția EROINELE la Cluj-Napoca

11 February, 10:00 am - 14 March, 6:00 pm
Wed 03

Portrete feminine de odinioară

22 February, 9:00 am - 9 March, 5:00 pm

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This