Jazz Konzert @ Kulturtage - Evenimente din Cluj Napoca
Concerte, Festivaluri

Jazz Konzert @ Kulturtage

Jazz Konzert

Ediţia din acest an a Zilelor Culturii Germane va avea o abordare mai actuală a culturii germane. Ne dorim să aducem cultura mai aproape de tinerii vorbitori de limba germană şi nu numai, de aceea vă oferim în cadrul proiectului un concert de jazz cu trupe din Berlin şi Viena. Nu ne adresăm doar vorbitorilor de limba germană, ci îi invităm cu drag pe toţi cei ce văd jazz-ul ca pe o pasiune sau care doar ascultă genul. Pentru programul de anul acesta, aşadar, vă propunem:

HOLLER MY DEAR || MARINA AND THE KATS

Biletele se pot achiziţiona în avans online pe biletmaster.com, din Librăria Bookstory (Bld. Eroilor, Nr. 6) sau se pot cumpăra la faţa locului. Preţul unui bilet: 25 Ron

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii duble pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/dZo” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Invitatiile au fost castigate de catre Rus Adela Ioana si Roxana Papuc.

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.