4×4 Băieți Fierbinți @ FISC

Home $ Festivaluri $ 4×4 Băieți Fierbinți @ FISC

by | Oct 15, 2015 | Festivaluri, Stand-up Comedy

4×4 Băieți Fierbinți 
Festivalul International de Stand-up Comedy

Grupul 4X4 Baieţi Fierbinţi, format din actorii, Mihai Bobonete, Adrian Vancica, Costi Dita si Mihai Rait, cunoscuţi pentru rolurile interpretate în cel mai vizionat serial de comedie românesc, ”Las Fierbinti”, se vor întrece în replici surprizătoare, bancuri şi glume fără limite, stârnind hohotele de râs şi entuziasmul spectatorilor.

Prețul unui bilet este de 50 de lei, iar biletele pot fi achiziționate online de pe: biletmaster.ro sau offline de la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca, Iulius Mall si Hypermarket Cora.

Mihai Bobonete a început să practice stand-up comedy în 2003. Din 2006 joacă în mai multe filme marca PRO TV printre care Vine Poliția, Made in Romania și Țaca-Paca, iar în ianuarie 2011 apare la Neatza cu Răzvan și Dani, sub pseudonimul de Văru’ de la Giurgeni. După un sezon de matinal, pleacă la PRO TV, fiind cooptat la Serviciul Român de Comedie. Acum el interpretează rolul patronului crâșmei locale din Las Fierbinți,Bobiță.

Adrian Văncică este un actor complet şi a dovedit asta în nenumărate roluri atât pe scenele teatrelor din țară cât și pe micul ecran. Când timpul i-a permis, a făcut cu succes şi stand-up comedy, iar acum îl interpretează magistral pe beţivul satului, Celentano, în serialul Las Fierbinţi difuzat de PRO TV.

Costantin Dita, cunoscut sub numele de Costi Dita, a absolvit in anul 2005 Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografie I.L. Caragiale din Bucuresti, Facultatea de Teatru, specializarea Arta Actorului. A jucat roluri importante in numeroase piese de teatru, filme, cel mai remarcat fiind rolul în serialul Las Fierbinţi difuzat de PRO TV.

Mihai Rait joaca in spectacole interactive de improvizatie, unde totul se intampla pe loc, in functie de imaginatia si de inspiratia fiecarui actor. Mihai este licentiat al Facultatii de Actorie. Acum el il interpretează pe Dorel din seriaalul Las Fierbinți.

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dubla pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/BGa” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Invitatia a fost castigata de catre Adrian Şutea.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!