Raul, Sergiu și Andrei @ FISC

Home $ Festivaluri $ Raul, Sergiu și Andrei @ FISC

by | Oct 15, 2015 | Festivaluri, Stand-up Comedy

Raul, Sergiu și Andrei
Festivalul International de Stand-up Comedy

Andrei Ciobanu s-a apucat de stand-up comedy la Cluj, unde a și terminat facultatea, devenind membru al trupei de comedie Comedica. După puțin timp, a fost contactat de Teo,Vio și Costel pentru a deschide un spectacol de-a lor. A trecut ceva timp de atunci și acum are și el comedianți în deschidere și un show matinal la Kiss FM împreună cu Sergiu.

Sergiu Floroaia este cunoscut pentru one-liner-e, parodii muzicale și apariții la TV, inclusiv pe Comedy Central Extra. Sergiu a început să facă stand-up la o seară de open mic la Cafe Deko în 2006. Acum ajuns cunoscut, împreună cu Sergiu, pentru viralele de pe Youtube și matinalul de la Kiss FM.

Raul are 23 de ani și este din Tulcea. Când era mic vroia să se facă preot. Acum e în topul primilor trei comedianți cu barbă. A fost mereu pasionat de stand up, fiind un consumator de special-uri cu comedianți de afară dar și cu cei autohtoni. A început să facă stand up la seri de open mic, iar în toamna lui 2013 a participat la “Festivalul Național de Stand up Comedy”, unde a câștigat marele premiu.

Prețul unui bilet este de 25 de lei, iar biletele pot fi achiziționate online de pe: biletmaster.ro sau offline de la Casa de Cultură a Studenţilor Cluj-Napoca, Iulius Mall si Hypermarket Cora.

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dubla pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/2pE” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Update: invitatia a fost castigata de catre Madalina Elena Niculescu.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!