Toulouse Lautrec @ The Shelter

by | Oct 17, 2015 | Party

Concert: Toulouse Lautrec

afterparty: New Disorder
indie pop|indie rock|electronica|nu disco

Bilete: 15 RON

Set-up rafinat, regie oarbă, vin fin picurat: “Dejun pe iarba!” Iată cu ce tentaţii irezistibile te “ademenesc” patru muzicieni de viţă nobilă, sâmbătă, 24 octombrie, de la ora 21.00, la The Shelter!

Vino să iei parte la concertul ce marchează lansarea celui de al treilea album Toulouse Lautrec! Vei asculta binecunoscutele hit-uri “Nu se termină aşa” şi “Aur”, dar şi cel mai recent single, “Tot ce ai tu”, într-un spectacol deosebit!

Noul album al trupei propune un “meniu” divers, pe alocuri picant şi îndrăzneţ: pornind de la un incitant “Dejun pe iarbă”, te poţi apoi aventura pe alambicatele poteci din “Istanbul” sau să te odihneşti preţ de câteva minute în „Camera 203″, single-ul al cărui videoclip a fost lansat în vara aceasta.

Les Toulouse Lautrecs descind din familii aristocrate. Ei au copilarit pe pajisti verzi si intinse in fata castelului si au crescut cu sunetul cornurilor de vanatoare si mirosul parfumurilor de contesa rumena in obraji.

Desi predestinati studiului academic si educatiei alese, viata i-a aruncat in paturile cele mai carpite ale societatii. Influentati initial de Rene Pricetau si John Lewis Brown ei si-au gasit drumul in mijlocul boemei rebele.

Sunt obisnuiti ai localurilor de noapte, sunt pasionati de femei, absint si opium, scuipa in microfoane, gesticuleaza pe corzi in cabaret si imbatati de succes sparg fetele tobelor din localuri si se uita sub crinolinele fetelor.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This