Câștigă invitații la #SINATRA100 Birthday | Christmas Jazz Day Concert

Home $ Articole $ Câștigă invitații la #SINATRA100 Birthday | Christmas Jazz Day Concert

by | Oct 19, 2015 | Articole

Legendarul Frank Sinatra este aniversat la Cluj-Napoca la împlinirea a 100 de ani de la nașterea sa, printr-un concert de jazz tribut adus celei mai reprezentative voci din istoria jazzului și a swingului. Concertul aniversar #SINATRA 100 îi are ca invitați pe entertainer-ul Gabriel Farkas & Band și orchestra clujeană Gaio Big Band.

Cu un remarcabil talent actoricesc și o voce de invidiat, Gabriel Farkas readuce în lumina reflectoarelor farmecul Americii secolului trecut, dedicându-și o mare parte din carieră omagierii lui Frank Sinatra. În urma anilor de studiu vocal și teatral, Gabriel este acum apreciat pe scenele muzicale și teatrale ale Europei de Est pentru show-urile lui de neegalat și ușurința cu care reușește să poftească publicul în lumea eternului Sinatra.

Concertul de jazz dedicat aniversării a 100 de ani de la nașterea lui Frank Sinatra din 8 decembrie, a fost primit cu mare entuziasm de clujeni, biletele generale fiind epuizate complet după doar o lună de la punerea lor în vânzare. Având în vedere rapiditatea cu care s-au vândut biletele și faptul că există în continuare cerere pentru participarea la aniversarea lui #SINATRA100, organizatorii anunță că un al doilea concert va avea loc în aceeași zi, 8 decembrie de la ora 18.00.

#Concurs: Punem la bătaie 2 invitații duble! Pentru a intra în concurs trebuie să postezi următorul mesaj pe wall-ul tău de Facebook: “#ClujLife mă scoate din casă la… http://cjl.ro/prW” și să revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii vor fi anuntati pe 1 noiembrie. Update: Castigatorii sunt: Teodora-Diana Vandor si Vaida Rares.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!