Alternarena vol. 2 @ The Shelter

Home $ Articole $ Alternarena vol. 2 @ The Shelter

by | Oct 21, 2015 | Articole

Update: eveniment anulat.

Din respect pentru cei ce nu mai sunt alaturi de noi si cei in suferinta, in urma tragicului accident din Colectiv, formatia COMA isi amana concertele din urmatoarea perioada.
Revenim cu detalii legate de amanarea acestor concerte. Pana atunci stam un pic linistiti si ne reculegem si ne gandim la ce a fost si ce o sa fie.
Cluj va iubim dar nu putem sa cantam si sa dansam acum….
O sa ne intoarcem mai puternici – Coma

In semn de respect pentru prietenii pe care i-am pierdut sau care se zbat sa supravietuiasca, precum si pentru toate victimele accidentului din Colectiv, trupa E.M.I.L. anuleaza concertul care trebuia sa aiba loc pe 6 noiembrie la club Shelter – Cluj Napoca, alaturi de Coma si Diamonds Are Forever. Tinem pumnii si suntem alaturi de cei care sunt in spitale! Nu va lasati, fiti tari si luptati! Vrem sa auzim DOAR de bine despre voi! – EMIL

Alternarena vol. 2

COMA
E.M.I.L
DIAMONDS ARE FOREVER

Bilete online:
25 lei pana la data de 03 Noiembrie – inclusiv (http://goo.gl/1umYMB)
35 de lei din 4 Noiembrie
La intrare:
25 de lei pentru elevi si studenti(este necesara prezentarea carnetului vizat la zi)
35 de lei bilet intreg
Accesul persoanelor sub 18 ani este permis doar cu însoțitor.

Alternarena reprezintă un concept de evenimente muzicale live dedicat publicului tânăr clujean, ce doreşte să promoveze cultura muzicii alternative. Genurile muzicale predominante sunt: alternative rock, alternative indie, pop-rock, nu metal, post-rock. Evenimentele vor avea loc în parcarea subterană a stadionului Cluj Arena, un spaţiu alternativ care se potriveşte perfect cu conceptul festivalului şi are o capacitate de 2000 de persoane. Evenimentele din cadrul Alternarena vor fi împărţite în 2 etape: prima se va desfăşura anul acesta şi se va axa pe promovarea trupelor şi artiştilor din România, urmând ca în etapa a doua să integrăm şi artişti şi trupe din afara ţării.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!