My Friend @ Reactor

Home $ Articole $ My Friend @ Reactor

by | Oct 21, 2015 | Articole

My Friend – Instalație performativă experimentală | 4 reprezentații LIVE
23-24 octombrie 2015, orele 20 și 22

„My Friend” este mai mult decât un spectacol, este un mecanism în care performerii prezintă diferite etape ale unei povești. Pornind de la ideea unui joc digital, spectatorii sunt invitați să se conecteze prin intermediul propriului cont de Facebook pentru a decide în timp real cum va evolua traseul personajelor.

„My Friend” pornește de la o poveste despre căutare și regăsire, cu și despre cei care s-au întrebat cel puțin o dată cine sunt și unde vor să ajungă, care vor să descopere noi perspective, care cred că un om din șapte miliarde poate face diferența si care sunt pregătiți să pornească într-o călătorie-experiment către noi orizonturi. Cu o echipă interdisciplinară de peste 15 artiști, „My Friend” îmbină elemente din artele spectacolului, dramaturgie contemporană, instalații new media, muzică electronică, cultură urbană, sociologie și cercetare.

Pentru a participa la reprezentațiile din Cluj trebuie să completezi formularul disponibil pe www.punctart.ro și să ai un profil personal de Facebook. Nu uita să aduci cu tine un dispozitiv care permite conectarea la o rețea Wi-Fi (smartphone, tabletă etc.) pentru că tu vei construi în timp real, conform unor reguli enunțate la începutul evenimentului, alături de artiști, conținutul performance-ului! Înscrierea se face exclusiv online, iar accesul la spectacole este gratuit și valabil doar în baza invitației primite pe mail.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!