Tarja Turunen @ Opera Națională

by | Oct 21, 2015 | Articole

Tarja Turunen, concert de Crăciun 

Tarja Turunen este cunoscuta pentru modul inedit prin care reuseste sa gaseasca puncte comune ale unor genuri apparent total diferite. In trecut, artista ne-a vizitat, alaturi de Mike Terrana, si ne-a oferit show-ul “Beauty and the Beat” – un mix de rock si muzica clasica, acompaniat de cor si orchestra.

Prin spectactolul de exceptie “Ave Maria”, Tarja ne aduce mai aproape de magia Craciunului alaturi de muzicienii extrem de talentati care o vor acompania pe scena. Tarja Turunen este recunoscuta drept una dintre cele mai frumoase si reprezentative voci ale Finlandei. Artista a fost vocalista formatiei Nightwish de la infiintarea trupei si pana in 2005, dand voce unor piese devenite clasice ca “Wishmaster”, “Wish I Had an Angel” sau “Sleeping Sun”.

Dupa despartirea de trupa, Tarja a inceput o cariera solo, iar cu ajutorul unor instrumentisti de senzatie , a lansat 4 albume de studio. Totodata, talentul si autoritatea sa muzicala i-au adus si rolul de jurat in popularul talent shiw “The Voice of Finland” (echivalentul Vocii Finlandei).

Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online, pe eventim.ro la preturile de 350 lei Categoria I ; 250 lei Categoria II si 150 lei Categoria III.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This