Karaoke în Spațiu pentru pământeni

Home $ Articole $ Recomandări $ Karaoke în Spațiu pentru pământeni

by | Oct 22, 2015 | Recomandări

Nu știu voi, dar eu îmi amintesc cum organizam concursuri de karaoke în fața blocului și cum nu simțeam că uneori ar fi mai bine să nu cânt. Investiția și premiile erau substanțiale, cu vreo 50.000 – 60.000 de lei (vechi) fericeam toți participanții, consolidam prietenii sau distrugeam altele, până a doua zi.

Ca urmare a unor neobișnuite circumstanțe, însă, se pare că am crescut și de cântat, mai cântăm doar provocați sau la petreceri. Orașele universitare, care trebuie să-și distreze toți studenții, sunt – totuși – locuri în care încă găsești seri organizate pentru cei cu laringele pregătit. Și, bineînțeles, Clujul nu face excepție de la asta.

Așa că toți clujenii care vor karaoke trebuie să meargă în Spațiu Music PubLocul e renumit, are până și un microfon la logo, vin mulţi talentaţi, dar şi amatori care uneori îşi fac curaj, alteori se rezumă la dans. Căci şi asta face parte din descrierea localului. Este, hm… ca un mit urban ce trebuie spulberat de fiecare în parte.

Știi cum în alte locuri trebuie să te resemnezi cu melodiile de la AC/DC sau Guns ‘n Roses atunci când vrei să cânți în altă parte decât sub duș? Ei bine, în spațiul ăsta de pe pământ, îți alegi propriul line-up, de parcă ai fi booking manager la propriul festival. Bon Jovi, Frank Sinatra, The Backstreet Boys, Ray Charles sau Dolly Parton, nimeni nu-ți spune ce să cânți, tu alegi singur!

Indiferent dacă tu ești fericitul / fericita care sparge gheața și liniștea serii, atmosfera și temperatura camerei vor crește garantat, generând amintiri, râsete și voie bună de n-o să-ți mai vină să pleci acasă. Unde mai pui că intrarea este liberă, iar prețurile la bere, drink-uri, shot-uri și altele asemenea sunt mai multe decât decente pentru zona centrală.

Deci ia-ți prietenii și redescoperiți-vă calitățile vocale în Spațiu, pe Memorandumului 23. Vineri și sâmbătă. Căci, sincer, numai așa te poți lăuda cu o cântare în centrul Clujului. Sau

Cum zice și afișul, it’s time to come out of the shower!’

Rezervări la 0742 899 109.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!