ZAIN – Design Expressions

by | Oct 24, 2015 | Expozitii, Moda

ZAIN – Design Expressions oferă în această toamnă, timp de 4 zile, un cadru pentru o comunitate creativă reală, specializată, expresivă și prezentă în viața orașului. Designeri din toată țara sunt așteptați la Cluj în perioada 12-15 noiembrie 2015, la întâlnire cu alți reprezentanți ai industriilor creative și, la fel de important, cu publicul.

Ca prim pas, ZAIN vine sub forma unor evenimente variate, desfășurate în perioada 12-15 noiembrie, într-o serie de locuri atractive din Cluj-Napoca. Punctul zero al evenimentului este situat vis-à-vis de Teatrul Național Cluj-Napoca, într-o clădire aparte din zona centrală a Clujului. Locul ales pentru ZAIN – Design Expressions este Cluj-Napoca, al doilea cel mai mare oraș din România și centru recunoscut internațional pentru potențialul industriilor creative, care reprezintă un veritabil avantaj competitiv pentru comunitatea clujeană.

EXPO CENTRAL – punctul zero al manifestărilor ZAIN pe toată perioada. Expoziția centrală va avea loc în clădirea situată în Piața Ștefan cel Mare nr. 18, un spațiu generos pentru a găzdui cele mai reprezentative lucrări selectate de designeri din România din variate arii, de la fashion și design de produs la forme hibride de design.
FASHION SHOW – afinitățile dintre arta designului vestimentar și pictură definesc conceptul în jurul căruia va gravita evenimentul de fashion din cadrul ZAIN. Locul în care se va desfășura spectacolul va fi unul surprinzător pentru public.
TURNING TALENTS INTO JOBS – ZAIN deschide o invitație la dezbatere – provocarea de a transforma creativitatea într-un full-time job. Ce face diferența dintre design și design care vinde și se vinde.
URBAN DESIGN – Cluj-Napoca este cu certitudine unul dintre orașele din regiune cu cel mai mare potențial de valorificare al industriilor creative. Dezvoltarea acestui domeniu se reflectă, pe măsură ce evoluează, în ceea ce înseamnă “calitatea vieții” pentru locuitorii unui oraș.

Mai multe pe zain.ro.

Evenimente viitoare

Fri 10

POOL (no water): Performance.Theatre.Film

10 June, 12:00 pm - 10 July, 12:00 pm
Fri 10

Street FOOD Park Cluj-Napoca

3 July, 12:00 pm - 2 August, 10:00 pm
Fri 10

Movie Nights

3 July, 9:30 pm - 11 September, 11:30 pm

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This