Lara Fabian va concerta pentru prima dată la Cluj-Napoca

Home $ Articole $ Lara Fabian va concerta pentru prima dată la Cluj-Napoca

by | Oct 29, 2015 | Articole

Celebra Lara Fabian va concerta pe 20 aprilie în Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă. Artista se va afla pentru prima dată în Transilvania.

Turneul ei Un Soir Autour Du Monde include, pe lângă țări ca Belgia și Franța, și România, cu un număr de două concerte: la Cluj și la București. Turneul promovează cel mai nou album, Ma vie dans la tienne, la realizarea căruia a colaborat cu compozitorul David Gategno (care a lucrat cu Céline Dion) si cu Elodie Hesme.

Este un eveniment important, de care ne bucurăm foarte mult să îl putem găzdui la Cluj. Am semnat contractul săptămâna trecută şi, sincer, abia aştept să o ascult cântând la Cluj pe Lara Fabian, o cântăreaţă extrem de sensibilă”, a confirmat Cristina Petrovici, PR manager la Sala Polivalentă. sursa 

Clujenii vor avea ocazia să asculte live interpreta piesei “Je t’aime”. Artista belgiană revine pentru a doua oară în România, la un număr de 17 albume înregistrate în întreaga carieră. Pentru albumul de debut, “Lara Fabian”, a primit discul de platină în mai puțin de două săptămâni.

Biletele au fost puse deja în vânzare pe eventim.ro, la prețuri ce variază între 89 de lei și 330 de lei.

sursa foto 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!