Ricardo Villalobos / Raresh / Mihigh @ Sala Polivalentă

by | Oct 31, 2015 | Party

Ricardo Villalobos / Raresh / Mihigh

Pret intrare: 50 RON

Evenimentul a fost relocat la Sala Polivalentă [aripa de est].

Încă de la finalul anilor ’90, Ricardo Villalobos este o prezență aparte pe scena muzicii electronice internaționale și, în ciuda tendințelor, a reușit să rămână în topul preferințelor. Cu o listă lungă de producții și remixuri, Ricardo este unul dintre cei mai populari și apreciați artiști din lume. Anual revine cu plăcere în România, unde incontestabil deține un loc aparte pe podiumul celor mai așteptați dj, de la an la an.

Muzica îl definește perfect pe Mihigh, diferențiindu-se printr-un stil aparte, de poveste, în constantă dezvoltare. Cu influențe minimal, într-o formă mai profundă, dar și techno în egală măsură, Mihigh îmbină noul cu vechiul, punându-și o amprentă distinctivă asupra sunetelor obscure, nonconformiste și hypnotice.
Dragostea pentru muzica bună și viziunea asupra muzicii electronice l-au condus pe Mihigh către fondarea label-ului Midi Records, o platformă care promovează arta și pasiunea, mergând pe calitate și nu pe cantitate.

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/JPjp” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This