Vacanțele de vară se rezervă la Târgul de Turism Touristica

Home $ Știri Cluj $ Vacanțele de vară se rezervă la Târgul de Turism Touristica

by | Nov 3, 2015 | Știri Cluj

Toamna e momentul cel mai bun să îți faci rezervarea pentru vacanța de vară din anul următor. Deși încă se caută ofertele pentru Crăciun sau Revelion, agenţiile de turism afișează prețuri și la jumătate pentru cei care fac rezervări timpurii pentru vara 2016. În funcție de destinațiile alese, ofertele agențiilor de turism sunt variate: românii au posibilitatea de a achita un avans minim la rezervare de doar 50 Lei/ persoană sau de a achita în primă fază doar 25% din prețul pachetului.

Astfel, cumpărată din timp, şi vacanţa în afara ţării este mai ieftină. Destinațiile cu discount de până la 50 % rămân cele din Grecia, în destinații precum Riviera Olimpului, Thassos, Corfu, Halkidiki. Ofertele pentru Dubai, Maldive, Cancun, sunt cu 10-15% mai ieftine acum, cu prețuri începând de la 479 Euro. Mai accesibilă este Antalya, una dintre destinaţiile preferate de români, unde pentru un sejur de 7 nopți și transport cu avionul, viitori turiști achită de la 273 Euro.

Dacă visați să descoperiți orașe europene deosebite, puteți porni într-un circuit cu autocarul sau avionul în țările preferate. Astfel, cu o reducere de până la 30% puteți cumpăra o vacanță de tip circuit cu autocarul în Italia, Austria sau Germania, la prețuri pornind de la 350 Euro. În preț sunt incluse 9 nopți de cazare cu mic dejun la hoteluri de 2 și 3 stele, vizite și ghid însoțitor.

Sute de alte oferte se găsesc la Târgul de Turism Touristica aflat la cea de-a 13-a ediție, deschis timp de trei zile, începând de vineri, 20 noiembrie, până duminică, 22 noiembrie 2015. Târgul va avea loc în incinta Polus Center, între 10:00 – 22:00, iar intrarea este liberă.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!