Software Architecture Day

Home $ Știri Cluj $ Software Architecture Day

by | Nov 12, 2015 | Știri Cluj

Specialiștii IT se reunesc săptămâna viitoare, pe 20 noiembrie, la o nouă ediție Software Architecture Day, masterclass-ul care aduce în același loc specialiștii software architecture, pasionații de domeniul IT și traineri internaționali cu zeci de ani experiență în domeniul IT.

În cadrul celei de-a treia ediții Software Architecture Day Cluj-Napoca, participanții vor avea ocazia să afle noutățile din domeniul lor de expertiză de la Ian Robinson, unul dintre cei mai apreciați specialiști și traineri software architecture la nivel mondial.

Ian Robinson va susține un masterclass pe tema Clean APIs for distributed systems, în cadrul căruia le va oferi participanților o introducere pentru Sevicii Web RESTful, cu un accent pe crearea de clean API-uri care scalează de peste ani.
Ian Robinson (UK) este Director of Customer Success la Neo Technology, compania din spatele Neo4j, una dintre cele mai cunoscute baze de date open source pentru graf-uri. El este coautorul cărții “REST in Practice” (O’Reilly) alături de Jim Webber și Savas Parastatidis dar și colaborator pentru cărțile ‘REST: From Research to Practice’ (Springer) și Service Design Patterns’ (Addison-Wesley). Acesta participă anual la conferințe și traininguri din întreaga lume adresate dezvoltatorilor de software. Înainte de Neo Technology, Ian a fost parte a echipei ThoughtWorks (7 ani), una dintre cele mai mari companii din lume care livrează software. În ultimii 3 ani, Ian Robinson a susținut traininguri la cele mai mari conferințe de profil la nivel global, dintre care amintim: GOTO (Amsterdam, Copenhagen), QCon (New York, London), GraphConnect (San Francisco, London, Budapest, New York), Software Architect London sau Jax London.

Organizat în Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și București, evenimentul se află la cea de-a 8-a ediție la nivel național și a adus în România speakeri internaționali și peste 400 de experți software.

software architecture day

Mai multe informații despre Software Architecture Day Cluj găsiți pe cluj.softwarearchitectureday.ro.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!