Piticu / Gescu / Cap / Paul K

Home $ Party $ Piticu / Gescu / Cap / Paul K

by | Nov 16, 2015 | Party

Piticu / Gescu / Cap / Paul K

Pret intrare: 20 RON

Până la h00:00, Club Midi face cinste!
Toți plătitorii biletului de intrare vor primi o Vodka Energy.

Respectul față de muzică, plăcerea de a încânta publicul cu sunetele sale și energia ce izvorăște din difuzoare, atunci când acesta se află la pupitru, îl fac pe Piticu unul dintre acei DJ ce te lasă fără răsuflare, odată ce ai intrat în sfera sa muzicală.

Gescu este unul dintre artiștii Sunrise a cărui creștere se confundă practic cu cea a agenției din care face parte, devenind unul dintre cei mai constanți DJ ai scenei muzicii electronice românești. Cu un stil de mixat calm și atent la detaliu, Gescu se dovedește a fi și unul dintre cei mai versatili DJ români, gig-urile sale variind de la warm-upuri și seturi lungi de after la cele mai importante evenimente din România, la seturi de main pentru evenimente din străinătate.

Tot mai prezent pe scena muzicii electronice din România, dar nu numai, Cap este unul dintre acei artiști care condimentează orice line-up. Atunci când mixează, o face cu un amalgam de stări, fiind aproape empatic cu publicul și adaptându-se foarte natural la vibe-ul petrecerii. Astfel, se extinde pe o arie muzicală foarte vastă, de la house vechi, până la techno autohton, fiecare gen corelându-se cu starea participanților.

Paul K, recunoscut pentru prestațiile originale de la Club Midi, Alandala Events și Mioritmic, este un selector pasionat de muzica electronică, frecvent activ pe scena locală cât și în calitate de producător, în studio.

#Concurs: Punem la bataie 10 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/d0q” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!