Hipodrome prezintă: Mick Wills @ The Shelter

Home $ Party $ Hipodrome prezintă: Mick Wills @ The Shelter

by | Nov 17, 2015 | Party

Hipodrome prezintă: Mick Wills

Line Up:

Mick WillsDas Komitee | Toygun | >adub

Mick Wills este un veteran al scenei underground, incepand sa mixeze techno prin 1986 in Stuttgart. Cariera sa de producator a debutat in 2001 cu o piesa lansata la Gigolo Records, pe vremea cand labelul lui DJ Hell era la mare cautare. De atunci Mick s-a axat mai mult pe labeluri de nisa, underground, ca Nation, MinimalRome, Frigio sau Rat Life. In prezent este foarte apreciat pentru editurile sale care aduc pe scena de dans obscuritati uitate de vreme.

Ca DJ, Mick Wills este total imprevizibil. El surprinde prin technica perfecta de mixat, tranzitii hipniotice foarte lungi si o selectie muzicala de exceptie; de la sound-ul wave, synth-pop al anilor ’80, si pana la chicago / acid house si techno pe care nu se sfieste sa-l scoata la iveala atunci cand mixeaza. Seturile sale sunt un adevarat colaj de obscuritati, remarcabile edituri proprii si releasuri noi cu personalitate.


Hipodrome este un blog dedicat muzicii electronice, născut in cartierul Hipodrom din Sibiu, menit să scoată la suprafață latura calitativă a muzicii electronice, promovând muzica fără compromisuri. În anii precedenți am avut onoarea să avem invitați de marcă precum Mick Wills, Traxx, DJ soFa, Intergalactic Gary, John Heckle, Delta Funktionen, Credit 00 sau DJi români talentați cum ar fi Das Komitee, Dragos Rusu, Lektronikumuz, Thommy, Masstyk, Alexandru Jijian, Alexandra, Romansoff, Luger sau Alex Maresh și ne-am bucurat de suportul local asigurat de prietenii noștri din Sibiu: Toygun, Jay Bliss si Ciprian Popa.

#Concurs: Punem la bataie 3 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/UND” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!