Sokolov & Musai Soundworks @ The Shelter

Home $ Party $ Sokolov & Musai Soundworks @ The Shelter

by | Nov 18, 2015 | Party

Crack’d prezinta:

Sokolov & Musai Soundwork

Cu o experienta de 4 ani in arta muzicii, Paul Socol a reusit sa stapaneasca si sa imbine perfect stilurile de balkan existente – de la ska-punk pana la electro-balkan, oferind o experienta eliberatoare, energica, cu atitudine!

Conceptele de party puse in aplicare pana in momentul de fata s-au bucurat de un real succes, acestea tinand pana dimineata, deseori fiind full-house. In cei 4 ani de experienta, Paul Socol a fost host-ul a peste 100 de evenimente cu specific balkan si rock/alternative, dintre care pot fi amintite: The Good, The Bad and the Balkan – alaturi de Nico de Transilvania, Balkan Party, afterparty la concerte cu nume importante pe scena balkan: Russkaja, Kultur Shock, Skarbone 14 si Dubioza Kolektiv. De asemenea, pot fi amintite after-party-uri dupa concerte rock, cum ar fi: Luna Amara, Implant Pentru Refuz, Omul cu Sobolani, etc.

Pasionat de muzica inca de mic, Musai (Misu) a inceput experimentarea productiei muzicale in 2012, fiind influentat de folcor. Majoritatea productiilor combina elemente folclorice cu diferite genuri de muzica electronica, cum ar fi Halfstep, Dubstep, Experimental si Trip-Hop.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!