Am încredere în mine @ Club 30 Plus

Home $ Articole $ Am încredere în mine @ Club 30 Plus

by | Nov 20, 2015 | Articole

Am încredere în mine

Seara informativă este a doua din anul universitar 2015 – 2016, făcând parte din proiectul INformare INformală, iniţiat de ADAM Cluj. Ce este INformarea INformală? Seri informative destinate tinerilor, între octombrie 2015 – iunie 2016, o datǎ pe lunǎ, pentru STUDENTI, tineri. Gratuit pentru membrii A.D.A.M. Cluj (taxa de membru: 2 RON/an, se achitǎ la faţa locului).

Hai în oraş să te relaxezi, dar şi să acumulezi! Ce? Informaţii care te interesează şi care-ţi sunt prezentate de specialişti, într-un cadru lejer şi interactiv. Fii cu ochii pe noi pentru a afla ce teme îţi pregătim!

Cand viata ne pune in fata unor provocari, o parte dintre noi ezita. Ne punem mii de intrebari, intoarcem situatia pe toate fetele, cerem ajutorul celor din jur, ca apoi sa ne dam seama ca nicio idee nu ne e de folos. Uneori ne retragem sau ii lasam pe altii sa decida. Apoi ne simtim vinovati ca nu am fost mai fermi. La intrebarea “de ce ai facut asa?” raspunsul e “nu am crezut ca pot face fata provocarii”.

Vino alaturi de noi sa intelegem de unde vine aceasta neincredere, cum putem recastiga increderea in sine si, de asemenea, sa primesti unele raspunsuri la framantarile proprii.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!