Gólyabál @ KMDSZ

Home $ Party $ Gólyabál @ KMDSZ

by | Nov 29, 2015 | Party

Gólyabál

A Disney világa összeomlott. Az új nézettségi ráták szerint napjainkban nagyon ritkán néznek mesét az emberek. A mesehősök életében váratlan és tragikus fordulat ez, mivel mindenkit elbocsájtottak a meseiparból. A munkanélkülivé vált figurák, nem tudták, mihez kezdjenek mindaddig, amíg egyikőjüknek nem támadt egy pompás ötlete: tanulni fognak, mint az emberek.

Nem szerettek volna szétszakadni a nagyvilágban, ezért együttesen úgy döntöttek, hogy Kolozsváron próbálnak szerencsét, mindenki beiratkozott egy-egy olyan szakra, amit magához illőnek gondolt. Nehezen tudták megszokni az egyetemet, ezért változtatni akartak. Újabb ötletük támadt, miszerint visszaszerzik munkahelyüket. Sokat töprengtek azon, miként lehetne fellendíteni és újra népszerűvé tenni a meséket. Arra jöttek rá, hogy a fiatalokat kell visszaszerezniük, ők voltak, akik biztosították a Disney működését. A legjobb megoldásnak azt találták, ha összehívják a város sok-sok diákját a Florin Piersic moziba, és egyszerre mondják el mindenkinek, hogy mit szeretnének.

Vajon te is a Kiválasztott pároshoz tartozol? Ha nem, kik ők a te évfolyamodból?
A KMDSZ Gólyabálon kiderül!

Azt azonban már most elárulhatjuk, kinek a dallamaira rázzák magukat a gólyabál után a mesehősök (és persze ti is): Dj ShiveR zenél nektek! Az éjszaka folyamán Dj Mini és Dj Zozo is fellép.

A gólyabál helyszíne a Florin Piersic mozi, a buli pedig a Club NOA ban lesz.

Elővételes jegyárak:
– 15 lej A kártyával
– 20 lej anélkül

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!