Bistro, Moda

Meet Marika Mirizzi Design @ Joben Bistro

Meet Marika Mirizzi Design

Marika Mirizzi este o tanara italianca cu un talent desavarsit in a face accesorii si haine lucrate manual. Cel mai important lucru il reprezinta faptul ca aceste creatii sunt unicat . Artista a urmat un liceu de arta dupa care a inceput sa creeze lucruri fermecatoare si pline de originalitate.Marika lucreaza in acest domeniu de mai bine de 10 ani, iar pasiunea pentru design poate fi regasita in fiecare obiect creat de ea. Inventivitatea si daruirea se pot observa foarte usor in toate colectiile ei de pana acum, acestea fiind numeroase si diversificate. Creatiile ei se vand foarte bine mai ales la targurile de handmade cat si in magazinele din Italia si Anglia. (Londra in special). Acum ai privilegiul de a putea admira si achizitiona produsele ei cu ocazia lansarii brandului Marika Mirizzi Design in Romania.

Tocmai pentru faptul ca accesoriile unicat si hainele realizate handmade sunt o adevarata provocare greu de refuzat, noi ti-am pregatit o seara cu muzica buna, o selectie de vinuri exceptionale de la GRAMMA… condimentate din plin cu creatiile deosebite Marika Marizzi.

Rezervari: 0720222800

ClujLife - Te scoate din casă

No comments

You can be the first one to leave a comment.

Post a Comment

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 24

Indigo | Tina Chiriță @ Fabrica de Pensule

6 October, 12:00 am - 10 November, 12:00 am
Wed 24

Ioan Grosu / Solo Show @ Fabrica de Pensule

6 October, 12:00 am - 10 November, 12:00 am
Wed 24

Festivalul Național al Cântecului de Cătănie

23 October, 6:00 pm - 24 October, 9:00 pm
Wed 24

DeSIGN Department Expo X ZAIN 2018

24 October, 10:00 am - 28 October, 6:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.

WordPress database error: [Unknown column 'tt.order' in 'order clause']
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id WHERE tt.taxonomy IN ('gdpr_service_categories') AND tt.parent = '0' ORDER BY tt.order ASC