Concerte, Pub

Concert caritabil @ Irish Music Pub

Concert caritabil Împreună pentru Miluță

Miluță Flueraș, pe care îl știți ca fotograf, coleg, sau prieten, este acum în spital cu arsuri de gradul 2 ca urmare a tragediei din Club Colectiv. A suferit o operație, dar starea lui este stabilă și le transmite prietenilor să nu se îngrijoreze și că apreciază toate mesajele lor de încurajare. Cu toate acestea, va avea nevoie de sprijin financiar pentru un lung tratament de recuperare și pentru perioada în care nu va putea lucra.

Donațiile se pot face în contul RO12UGBI0000762002799RON, deschis la GARANTI BANK S.A. Titular de cont: Ana-Maria Gavrila (fără diacritice). Pentru cei din afara României, codul SWIFT este UGBIROBU, iar filiala băncii este Agenția DRUMUL TABEREI. Ana Maria Gavrilă.

Biletele (în limita a 140 de persoane) pot fi achiziționate cu 10 sau 15 lei (în funcție de generozitatea fiecăruia) la intrare. Cei care doresc să facă o donație mai mare, pot cumpăra mai multe bilete.”

ClujLife - Te scoate din casă

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.