Decembrie de Poveste @ Cluj City Center

Home $ Articole $ Decembrie de Poveste @ Cluj City Center

by | Dec 4, 2015 | Articole

Decembrie de Poveste

Cu planul pe hârtie structurat și cu oamenii potriviți alături, anunțăm oficial că ediția cu numărul II a proiectului Decembrie de Poveste, va avea loc anul acesta! 12 Decembrie este ziua în care vă chemăm să demonstrăm cum prin unitate putem rupe lanțul suferinței care da târcoale neobosit copiilor internați la ,,Institutul de Oncologie Ion Chiricuță”, Cluj-Napoca. Împreună cu Asociația Little People România, ne adunăm puterile și ne dorim să contribuim la plata tratamentelor extrem de scumpe, obligatorii pentru vindecarea lor.

Dacă te alături conferinței din decembrie, pe scurt îți spunem că vei afla care au fost provocările date de viață, oamenilor de succes locali care, într-o atmosferă prietenoasă, vor petrece un timp calitativ cu noi. Pe lângă acestea, echipa pregătește și alte momente despre care vei afla pe parcurs, iar speakerii și partenerii noștri ți-au pregătit, pe lângă informații utile și premii prețioase!

Ne dorim să fim realiști și taxa minimă de participare pe care o solicităm este de 25 de lei.
La eveniment, va exista o cutiuță cu donații, unde în funcție de disponibilitatea voastră, vă dăm ocazia să dublați suma propusă de noi.
Contul în care se pot face donații extra– cu mențiunea “Decembrie de poveste “– pentru cauza pe care noi o susținem în acest an:
Deschis pe numele ASOCIATIA „LITTLE PEOPLE ROMÂNIA” cu nr. RO89BTRL01301205942889XX, Banca Transilvania, reprezentată legal prin Shajjad Hadier Rizvi.

Mai multe detalii și formularul de înscriere care ne ajută să fim organizați îl găsești aici: http://decembriedepoveste.ro/inregistrare/

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!