Filmul “Usturoi” se lansează în cinema și online (VOD)

Home $ Cinema $ Filmul “Usturoi” se lansează în cinema și online (VOD)

by | Dec 8, 2015 | Cinema, Știri Cluj

Update: detalii despre cum puteti vedea filmul, aici.

În cinematografele din țară, dar și pe Internet pentru românii din Diaspora, va rula din 17 decembrie filmul „Usturoi”, înregistrat made în Transilvania. Premiera filmului, regizat și produs de clujenii Lucian Alexandrescu și bloggerul Radu Băzăvan, va avea loc în două cinematografe din Cluj și unul din Zalău, dar și pe platforma online Vimeo on Demand.

Clujenii sunt așteptați pe 17 decembrie la Cinema Mărăști de la ora 10:00 și de la 19:30, unde au intrarea liberă, sau la Cinema Victoria unde proiecția începe de la ora 13:00. Toți cei care nu au văzut filmul în cadrul TIFF sau Comedy Cluj vor putea să-și ia bilet din ianuarie căci filmul va intra în cinematografe.

Exclusiv pentru românii din străinătate filmul va fi disponibil pe Vimeo on Demand, dar numai pentru două săptămâni. După aceea, „Usturoi” va fi disponibil pe filmulusturoi.ro și de pe pagina dedicată.

Așa cum producătorul și scenaristul Radu Băzăvan afirmă pe blogul său, “Usturoi este unul dintre filmele românești la care ne putem uita cu toată familia și pe care îl putem recomanda străinilor fără teama că își vor face o părere nasoală despre noi. Am văzut românii ieșind cu zâmbetul pe buze de la filmul nostru!”

Filmat în vara lui 2012, filmul a vut premiera în 2014 în cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania, fiind primul film independent filmat în totalitate în Transilvania post-comunistă.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!