Două săli pline la aniversarea SINATRA de la Cluj

Home $ Articole $ Două săli pline la aniversarea SINATRA de la Cluj

by | Dec 11, 2015 | Articole

Clujenii au luat cu asalt sala de spectacole pentru cele 2 concerte aniversare de jazz pregătite pentru marcarea a 100 de ani de la nașterea lui Frank Sinatra.

Pe scena Casei de Cultură a urcat de două ori entertainerul Gabriel Farkas & Band(HU) și orchestra clujeană Gaio Big Band. Cele două concerte, de la ora 18.00 și ora 20.00 au strâns peste 1.700 de iubitori de jazz în săli. Biletele pentru concertul de la ora 20.00 au fost de mult epuizate, fapt care i-a determinat pe organizatori să pună în scenă de două ori showul aniversar #SINATRA100.

Pentru câteva ore, solistul a invitat clujenii să pășească în lumea lui Frank Sinatra, prin intermediul celebrelor lui melodii. I’ve got you under my skin, That lady is a tramp, My Way, New York New York, sunt doar câteva din cele mai aplaudate momente ale serii. Extrem de apreciată a fost și interacțiunea solistului cu publicul. Acesta a cochetat cu doamnele, și-a făcut poze cu domnii, a împrumutat o țigară* din public și a înregistrat pe tableta sa ultimele ropote de aplauze ale clujenilor. Pe scurt, orchestrație și prezență scenică de excepție, pentru tributul adus legendei vocale a jazzului, Frank Sinatra.

Încep deja pregătirile pentru Ziua Internațională a Jazzului 2016 (Aprilie)

Nici nu s-a încheiat bine aniversarea lui Sinatra și încep pregătirile pentru ediția a 5-a a Zilei Internaționale a Jazzului, o gală a improvizației în jazz, care anul viitor va orbita în jurul melodiei TAKE FIVE. Unul din cele mai cunoscute standarde de jazz, Take Five, va avea parte de influențe și reorchestrări ieșite din comun. Organizatorii promit o abordare inedită a melodiei standard, la care se vor adăuga influențe simfonice, militare, tradiționale, folclorice și lăutărești.

Biletele pentru aprilie 2016 deja se achiziționează de pe Biletmaster (http://bit.ly/Bilete_JazzDay2016) și până la finalul lunii ianuarie au preț unic pentru orice loc din sală.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!