RPR Soundsystem / K!D Chriss @ Sala Polivalentă

by | Dec 13, 2015 | Party

Closing Party
w/ RPR Soundsystem (Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh) / K!D Chriss

Pret intrare: 30 RON

Nu poți fi sigur de ce te conduce când asculți un set [a:rpia:r]: energia lui Raresh, strategia lui Rhadoo sau poezia lui Petre Inspirescu, dar cu siguranță vei recunoaște și vei ține minte sunetul unic.

Fără a mai avea nevoie de introduceri sau de inșiruiri de merite, Rhadoo este unul dintre cele mai cunoscute nume ale scenei clubbing românești. Cu un stil greu de încadrat într-un gen, dj, producător și remixer, Rhadoo a evoluat în tandem cu mișcarea electronică locală, influențând-o și fiindu-i pilon de bază.
Îmbinând noul cu vechiul, Rhadoo și-a definitivat o amprentă distinctă, pe cât de definitorie, pe atât de futuristă.

În ultimii ani, apariţiile lui Petre Inspirescu în toată lumea i-au adus numele pe buzele multora, intensificând interesul pentru prolifica scenă românească, un subit avanpost de muzică electronică progresistă. Seturile lui sunt pe atât de complicate pe cât irezistibil de atractive; ca şi producător piesele lui te scot din circuit, fiind totodată şi metodice.

Raresh este definitiv una dintre figurile fundamentale ale mișcării electronice actuale. Cu gig-uri constante în jurul lumii și un label puternic în spate, Raresh a arătat ce înseamnă să fii un dj complet și se bucură de tot suportul și admirația clubberilor.

Creativitatea este libertatea din spatele unei idei, continuată prin pasiune și dedicare, rezultând o cariera de peste 10 ani și fondarea proiectelor Midi, Mioritmic și S*NOVA, ce au pus Clujul pe harta muzicii electronice internaționale. Cu o seriozitate meticuloasă, K!D Chriss continuă să ofere oricărei petreceri o experiență vibrantă și intensă, des întâlnindu-l alături de artiști emblematici ai muzicii techno.

#Concurs: Punem la bataie 5 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/ggi” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This