Maia Morgenstern urcă pe scena The Woman

Home $ Știri Cluj $ Maia Morgenstern urcă pe scena The Woman

by | Dec 17, 2015 | Știri Cluj

Maia Morgenstern, cunoscuta actriță la nivel național și internațional de teatru și film a confirmat prezența la cea de-a V-a ediție a Conferinței de Leadership Feminin The Woman ce va avea loc în 10 martie 2016 la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

Evenimentul va reuni peste 300 de femei din mediul de business românesc cu scopul de a  dezvolta comunitatea de femei de afaceri din România, dar și de a oferi cunoștințe legate de management, leadership, CSR sau lifestyle. Alături de Maia Morgenstern, printre speakerii care au confirmat prezența la eveniment se află și Oana Marinescu (Fondator&Managing Director OMA Vision) și Mihaela Gînju (Partener &Director Executiv Erudio).

,,Am tratat cu respect  fiecare proiect în care am fost invitată să particip, am considerat acest lucru ca pe un dar al destinului. Fiecare proiect a constituit pentru mine o întâlnire, un prilej de a-mi încerca forţele, de a-mi cunoaşte limitele, de a explora în sufletul meu, în experienţa mea, de a căuta printre amintirile mele şi ale celorlalţi ceea ce este reprezentativ, ceea ce e puternic, ceea ce e până la urmă general uman.”, a declarat Maia Morgenstern.

Oana Marinescu este expert în comunicare strategică și public affairs fiind cunoscută publicului larg prin funcția de Director de Comunicare al Festivalului și Concursului George Enescu din București, elaborând și implementând împreună cu echipa sa strategia de comunicare. Din 2010, și-a înființat compania de consultanță în comunicare, PR și public affairs OMA Vision unde ocupă funcția de Fondator&Manager. De-a lungul carierei sale, Oana Marinescu a ocupat și funcțiile de Director General pentru Diplomație Publică din cadrul Ministerului Afacerilor Externe (2008 – 2010), Secretar de Stat și Purtător de Cuvânt al Guvernului în perioada 2005-2007.

Mihaela Gînju are o activitate de peste 20 de ani în mediul de afaceri, iar de-a lungul activității sale profesionale a lucrat în companii precum Orange, GTS Telecom sau Arexim. Din 2006, Mihaela este Partener şi Director Executiv al ERUDIO, o companie al cărei obiect de activitate este crearea şi derularea de programe educaţionale – la graniţa dintre cultură şi afaceri – adresate top-managerilor din companiile româneşti. Compania ERUDIO a lansat programul “Erisma – Leadership creativ”, primul concept de acest fel din România, adresat unui număr de peste 400 top manageri.

Înscrierile pentru Conferința de Leadership Feminin The Woman au început în 15 decembrie pe site-ul evenimentului thewoman.ro.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!