byron @ Euphoria Music Hall

by | Jan 2, 2016 | Articole

byron lansează noul album Eternal Return la Cluj

Albumul Eternal Return, lansat prin Universal Music România, a fost înregistrat vara trecută la studiourile Windmill Lane din Dublin, mixajul fiind făcut de Dan Georgescu și trupa byron la Premium Artist Studios în București. Masterul a fost realizat la studiourile Abbey Road din Londra de către Frank Arkwright, ce a mai lucrat cu artiști precum Joy Division, New Order, Blur, Arcade Fire, Biffy Clyro și alții.

Dan Byron – voce, chitară, flaut
6fingers – clape, chitară, voce
Laszlo Demeter – bass
Dan Georgescu – tobe

Pe noul album, byron pășeșc pe granița fină dintre rock-ul alternativ și cel progresiv, cu refrene ample, melodice, susținute de riff-uri de chitară mai zgomotoase ca până acum – precum în primul single „Marea” (varianta în română a piesei „The Sea” de pe album). Momentele liniștite sunt, în consecință, și mai evocative, single-ul „Little by Little”, de exemplu, având o atmosferă nostalgică, melancolică, potrivită cu poziția sa în dreptul lunii noiembrie din calendarul intern al albumului.

Albumul se găsește atât în format digital (download pe iTunes, Google Play, Amazon mp3; streaming pe Deezer, Zonga, Spotify) cât și fizic (CD audio în librăriile Cărturești, la comandă pe www.emag.ro și www.getmusic.ro)

#Concurs: Punem la bataie 2 invitatii pentru acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/tZY” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Castigatorii au fost anuntati.

Evenimente viitoare

Wed 12

Street FOOD Park Cluj-Napoca

3 July, 12:00 pm - 31 August, 10:00 pm
Wed 12

Târg de produse tradiționale @ P-ța Avram Iancu

4 August, 3:30 pm - 12 August, 7:30 pm
Wed 12

Wine & Ice Cream Pairing

12 August, 6:00 pm - 9:00 pm

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This