ClujLife Awards 06 – Bun de explorat cu EuroGsm

Home $ Ale noastre $ ClujLife Awards 06 – Bun de explorat cu EuroGsm

by | Jan 11, 2016 | Ale noastre

Pentru al 6-lea an consecutiv, dăm startul campaniei de vot la ClujLife Awards – Bun de explorat cu EuroGsm, un proiect prin care publicul “devorator” de evenimente şi timp liber premiază munca organizatorilor de evenimente și a managerilor de localuri, depusă cu succes în 2015. Tot ce a contat în anul precedent s-a sintetizat într-o listă de categorii şi o serie de nominalizaţi.

Perioada de votare: 11 ianuarie – 4 februarie 2016.
– Fiecare persoană înregistrează un singur vot;
– Sunt 16 categorii de vot iar unele au opțiunea “Nu știu”;

Anul acesta vom acorda premii speciale câștigătorilor la categoriile “Cel mai remarcant debut (pentru un local nou) în 2015” – susţinută de către Donau Invest iar câştigătorul va primi un premiu ce constă într-o licență software IdealHoreca în valoare de 1.000 euro – și “Cel mai apreciat serviciu de Home Delivery” – susţinută de către hipMenu iar câştigătorul va primi un premiu ce constă într-o campanie de promovare online timp de o lună.

Categoria “Cea mai bună promovare a unui local” va fi anul acesta jurizată, astfel anunțăm Premiul blogosferei clujene pentru “Cea mai remarcantă prezență online a unui local”.

Votul se înregistrează exclusiv pe clujlife.com/awards. Fiecare persoană care înregistrează un vot valid poate intra în tragerea la sorți pentru un smartphone Huawei Ascend P8 Lite 16GB 4G DualSIM și 4 acumulatori externi 7000mAh, premii oferite de către EuroGsm. Regulamentul campaniei este disponibil aici.

Participă la concurs
Votează, lasă-ți o adresă de mail validă și un număr de telefon pentru a intra în contact, postează această imagine pe wall-ul tău de Facebook (postarea trebuie să fie publică) iar la descriere adaugă acest text:
Am votat la https://www.clujlife.com/Awards 06 – Bun de explorat cu http://www.eurogsm.ro/”.
Fiecare persoană care va vota va intra automat în tragerea la sorți pentru smartphone-ul Huawei Ascend P8 Lite. Câștigătorul va fi declarat valid în cazul în care se va găsi pe wall-ul său postarea de mai sus.

Câştigătorii ediţiei de anul trecut sunt publicaţi aici.

Ne vedem pe 22 ianuarie la petrecerea aniversară 8 ani de ClujLife @ Sala Polivalentă iar pe 6 februarie la ClujLife Community Conference și Gala de decernare a premiilor @ Clădirea Casino.

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!