Betfair Romania Snooker Days

Home $ Sport $ Betfair Romania Snooker Days

by | Jan 15, 2016 | Sport

Betfair Romania Snooker Days 

John Higgins și Ken Doherty vin în 2016 la Cluj-Napoca în cadrul Betfair Romania Snooker Days pentru a susține un meci demonstrativ.

Bilete pentru meciul demonstrativ dintre John Higgins și Ken Doherty s-au pus deja în vânzare și sunt disponibile online pe Biletmaster.ro, la casa de bilete a Teatrului Național și la Snooker Club Cluj.
Biletele sunt structurate pe următoarele categorii:
Categoria VIP – 250 lei (doar 200 de bilete); Cuprinde facilități VIP: acces in zona special amenajată în jurul mesei de snooker, acces la after-party, autograf de la jucători.
Categoria I – 100 lei
Categoria II – 50 lei
Categoria III – 35 lei

Ken Doherty și John Higgins s-au mai întâlnit în competiții oficiale de nenumărate ori, însă finala jucată de acesția în 2006, în Malta, a avut un parcurs interesant, Higgins conducând 8-5 meciul, Ken reușind în final să câștige 4 frameuri consecutive pentru câștigarea titlului, scor 8-9.

În 4 martie, cei doi campioni vor face spectacol pentru cei aproximativ 2.500 de participanți așteptați la evenimentul de la Cluj-Napoca. Competiția națională dintre 16 jucători va avea loc între 28-29 februarie iar informații despre înscrierea în competiție vor fi disponibile din 1 februarie pe snookerclubcluj.ro.

#Concurs: Punem la bataie o invitatie dubla la acest eveniment. Pentru a intra in concurs trebuie sa postezi urmatorul mesaj pe wall-ul tau de Facebook: “#ClujLife ma scoate din casa la… http://cjl.ro/Uzx” si sa revii cu un comentariu, mai jos, pentru verificare.
Update: Invitatia a fost castigata de catre Rares Marian.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!