Antichități și obiecte decorative @ Iulius Mall - Evenimente din Cluj Napoca
Mall, Târguri

Antichități și obiecte decorative @ Iulius Mall

Târg de antichități și obiecte decorative

În acest week-end, cei care iubesc obiectele înnobilate de trecerea timpului sunt invitaţi în Atriumul Iulius Mall Cluj, la prima ediţie din acest an a Târgului de Antichităţi și Obiecte Decorative. De sâmbătă, 23 ianuarie 2016, aproximativ 50 de colecţionari din întreaga ţară îi aşteaptă pe clienţi cu numeroase piese care au poveşti ce aşteaptă a fi istorisite. Timp de două zile, pasionaţii vor putea achiziţiona, pentru colecţia personală sau pentru cei dragi, ceasuri, porţelanuri, numismatică, filatelie, mic mobilier, bijuterii, tablouri, accesorii, decoraţiuni şi multe altele.

Târgul este organizat în parteneriat cu Galeria Ernest, aducând în atenția publicului o selecție impresionantă de obiecte vechi de artă și decorative, reprezentative pentru timpuri și culturi diferite. Amatorii de shopping sunt în continuare așteptați în magazinele Iulius Mall Cluj, unde se pot bucura de promoții de până la 70%. Lista completă a ofertelor este disponibilă pe site-ul www.iuliusmall.com/cluj şi pe pagina de Facebook.

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.