Ziua Porților Deschise @ Opera

Home $ Articole $ Ziua Porților Deschise @ Opera

by | Jan 22, 2016 | Articole

Ziua Porților Deschise

Spectatorii dornici de o experiență aparte sunt așteptați, cu mic, cu mare, în grupuri organizate, alături de profesori ori părinți, să surprindă toate etapele de producție ale unui spectacol.

Rolurile principale le revin chiar celor mici, care vor escalada, cerceta și parcurge toate labirinturile nemaivăzute ale vechii clădiri a Operei Române din Cluj. Vizita se va desfășura în compania veselelor personaje din spectacolul ”Peter Pan”, câștigătorul premiului pentru Cel mai bun spectacol pentru copii din Stagiunea 2015-2016, în cadrul Galei Premiilor Operelor Naționale de la Iași, ediția 2015.

Porțile magice vor fi deschise între orele 11 – 12, cu șansa de a vedea :

– Soliștii în cabinele lor de pregătire muzicală, înainte de începerea unei repetiții generale
– Cabina de make-up, unde artiștii vor fi transformați în personaje de poveste de nerecunoscut
– Garderobele de unde vin costumele de scenă
– Scena mare unde mașiniștii, nevăzuți magicieni ai scenei, vor efectua câteva manevre de schimbare a decorului, explicate copiilor
– Începând cu ora 12, se dă startul repetiției generale ”Peter Pan” în avanpremieră, în fața micilor spectatori. Aici toate personajele prind viață în prezența echipei tehnice, a dirijorului și a regizorului, care vor construi spectacolul pas cu pas, într-un zbor imaginar în Țara de Nicăieri.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!