Pe 6 februarie ne dăm întâlnire la ClujLife Community Conference #2 – prima conferință din Cluj adresată celor implicați activ în dezvoltarea culturală a orașului.
Topicurile gândite pentru după-masa de sâmbătă împart programul în două, astfel:
– prima parte este dedicată subiectului promovării online și vom discuta despre importanţa dezvoltării propriilor site-uri pentru localuri și evenimente, ramificarea canalelor de comunicare și marketing online, micro content, aplicații și mobilitate.
– partea a doua este dedicată strategiei pe termen lung, privind în urmă și analizând ce am învățat din fiecare experiență. Vom afla secrete din culisele fotografiei, vom descoperi efectele Capitalei de Tineret și a marilor proiecte ce au avut loc anul trecut, dar și ce planuri sunt pentru următorii ani și ce putem învăța din experiența altora.
Un debate și interviuri live cu întrebări din public vor contura aspecte și curiozități în ceea ce privește marile festivaluri de muzică din Cluj. Mai multe pe acest subiect vom discuta cu reprezentanții Untold Festival, Electric Castle și Jazz in the park.
Invitaţii noştrii vin cu experienţă bogată şi un portofoliu plin. Pe scurt, despre fiecare în parte:
Călin Biriș este Digital Director & Senior Partner al agenției Loopaa, iar anul trecut a fost inclus în TOP30 de tineri din România, sub 30 de ani (revista Forbes). Timp de 5 ani a făcut parte din echipa Trilulilu și Zonga și a susținut peste 100 de prezentări, traininguri și workshopuri. Împreună cu Călin vom discuta despre “Pașii unui plan de Marketing Online.”
Radu Chelariu este Adobe Certified Expert in Photoshop, cu peste 10 ani experiență în UI/UX design și development. În ultimii 5 ani, focus-ul lui s-a îndreptat spre a forța limitele designului vizual și a tehnologiilor de frontend, în special în aria de eCommerce. În prezent lucrează la Betfair, una din companiile de pariuri și gaming de vârf din Europa ca Lead Designer pentru echipa de UX/UI. Radu ne va vorbi despre ramificarea canalelor de comunicare și marketing online, accentuând potențialul site-urilor dedicate.
Marian Hurducaș este fost jurnalist de radio, actual manager de agenție digitală. Din cei 10 în care a trecut prin toate formatele de radio, ultimii 3 ani i-a petrecut la Radio România Cluj ca editor și crainic în departametul de știri. Tot timpul a fost fan al PR-ului, al comunicării și marketing-ului, domenii în care a activat inclusiv în anii de presă. De mediul digital se preocupă de 5 ani, timp în care a coordonat sau comunicat evenimente precum TIFF și în egală măsură a lucrat cu branduri naționale din poziția de manager de comunicare. De-a lungul timpului a susținut nenumarate traininguri și workshop-uri cu și despre comunicarea în mediul digital. În urma cu trei ani a pus bazele Necktie Agency, specializată în comunicare digitală și producție de content. Marian va prezent noul suflu al petrecerii, micro content-ul.
Marius Mocian este antreprenor, susținător al ecosistemului de startupuri tech, iar la hipMenu se ocupă de vânzări și business development. Împreună cu echipa hipMenu schimbă modul în care lumea comandă de mâncare. Cum? Vom afla mai multe din prezentarea lui.
Marius Constantin este co-fondator & CTO Donau și ne va prezenta oportunități de a include în afacerile Horeca și în organizarea evenimentelor un produs software potrivit eficientizării activității.
Donau este o firmă cu tradiție din Cluj, ce produce Soft pentru management eficient (HORECA, Transport, Distributie, Productie, Servicii… etc).
Pentru Vlad Cupșa, totul a inceput cu prima melodie pe care a ascultat-o. De atunci, s-a lasat purtat de ritm, iar de 7 ani a descoperit o nouă pasiune, una ce îmbină muzica cu ceea ce ne înconjoară: fotografia. Are în “palmares” peste 450 de evenimente, de la festivaluri de renume la evenimente corporate, și afirma ca fotografia este un domeniu care îl menține creativ și mereu dispus să învețe ceva nou. Împreună cu Vlad vom afla cum alegem un fotograf pentru evenimentele noastre.
Diana Apan are experiență de peste 10 ani în comunicare și activează în sistemul public de cca. 4 ani, în calitate de consilier comunicare online al Primarului municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. Diana a fost de asemenea purtătorul de cuvânt și coordonator al departamentului de comunicare al Capitalei Europene a Tineretului 2015. Împreună vom trage concluzii privind ceea ce am învățat în urma titlului de Capitală Europeană a Tineretului.
Răzvan Luca este arhitect, fost coordonator al departamentului de Reactivare Urbană al Federației Share, Președinte al Asociației PLAI – implementatorul proiectului Day15 și organizator al Festivalului ZAIN. Răzvan ne vorbi despre ce a însemnat proiectul Day 15, care au fost cauzele și efectele acestuia.
Florin Moroșanu este directorul executiv al Asociației Cluj-Napoca 2021 Capitală Culturală Europeană, membru al echipei care a coordonat aplicația orașului pentru Capitala Tineretului 2015 și membru al echipei care a redactat Strategia Culturală a Clujului. Florin ne va prezenta cum se raportează clujenii la evenimentele principale din oraș și care este impactul candidaturii pentru titlul de Capitală Culturală Europeană în 2021.
70% din locurile la ClujLife Community Conference au fost deja ocupate. Bilete mai pot fi cumpărate online de pe biletmaster.ro, plata fiind posibilă cu cardul. Alte detalii despre eveniment găsiți aici.
PARTENERI
Donau / Heineken / Hugo Restaurants / hipMenu / Chic Ville / Daisler Print House
Captain Bean / SamMills Distribution / EuroGSM / Donuterie
#Cluj2015 / #Cluj2021 / IAA Young Professionals Cluj / Zile & Nopți / Bună Dimineața