Lemon POS – software inteligent pentru afaceri mici

Home $ Articole $ Recomandări $ Lemon POS – software inteligent pentru afaceri mici

by | Jan 26, 2016 | Recomandări

Organizatorii de evenimente și cei care desfășoară anumite activități de comerț, producție sau servicii care nu implică un număr foarte mare de articole în portofoliu știu cât de complicat poate fi atunci când vine vorba de mutat case de marcat și alte sisteme care să te ajute să-ți poți desfășura cu ușurință activitatea, iar în același timp să ai la îndemână toate informațiile necesare legate de stocuri, bani încasați etc.

Pornită ca o sugestie pentru “o aplicație simplă de numărat beri”, LemonPOS este soluția software care vine în ajutorul organizatorilor de evenimente și nu numai.

Anul trecut a fost testată la diverse festivaluri din România, chiar și în Cluj, atât de către organizatori cât și de comercianți.
Jazz in the park, BlajAlive, Artmania, AirField sau Folk You sunt doar câteva dintre festivalurile care au avut în spate aceasta aplicație, și pentru că și-a dovedit utilitatea, LemonPOS a fost utilizată și la Untold Festival, unde a fost folosită la standurile Studio 26, Bruno Wine Bar & Bistro și carmangeria Moldovan.

“Am fost alături de organizatorii si participantii evenimentelor Picnic in the park și Jazz in the Park, deoarece susținem socializarea, voia bună și distracția. Credem că performanța și eficiența din timpul orelor de muncă trebuie să fie dublate de momente de relaxare și destindere, pentru a avea o viață echilibrată.” – Marius Constantin, Donau

Între timp, aplicația a fost adaptată, astfel că acum LemonPOS este potrivită și micilor întreprinzători din domeniul panificației, patiseriei, fast-food-uri și alte activități care nu implică gestionarea unui numar mare de articole. Primul proiect pilot în Cluj-Napoca este realizat pentru un fast-food.

Aplicația este ușor de învățat și folosit și ajută la optimizarea procesului de încasare și emitere de bon fiscal. Cu ajutorul unui dispozitiv Android (tabletă sau telefon) și o casă de marcat, LemonPOS oferă o experiență deschisă și agreabila atât pentru utilizator, cât și pentru client, scurtând timpii de așteptare.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!